Να κανω κ εγω μια συνοψη συμφωνα με οσα εχω μουρλαθει να διαβαζω να μου πειτε εαν τα εχω σωστα στο κεφαλι μου ωστε να συνεχισω το διαβασμα με σωστες βασεις.
*τα pcp ειναι ποιο ευθυβολα απο τα ελατηριου εκτος απο περιπτωσεις ελατηριου με recoiler οπως diana mod.54 που αποσβενει τον κραδασμο (εκτος αν του ελατηριου ειναι μειωμενης δυναμης)
*τα gas ram εχουν λιγοτερο λακτησμα κ μπορεις να ανεβεις σε ποδολιβρες (σε λογικα πλαισια) χωρις αρνητικες επιπτωσεις στην σκοπευση σε αντιθεση με τα απλα ελατηριου.
*ολες οι κανες των αεροβολων ειναι ραβδψτες και νομιμα σε αντιθεση με τα λειοκανα κυνηγετικα.
*η μεγαλητερη δυναμη του ελατηριου δημιουργει κλωτσημα στο οπλο οπου χανετε η ευθυβολια σε αντιθεση με τα pcp που δεν τα επιρεαζει.
*οσο περισσοτερο βαρος σε grains ειναι ενα σφαιρακι τοσο μειωνεται η βλητικοτητα και αρχιζει την καμπη αλλα τοσο ποιο καταστροφικο κ δυνατο ειναι στους στοχους που θα βρει και τοσο ανεπειρεαστο απο πλευρικους ανεμους.
*οι διαφορες των διαμετρηματων .177 .22 & .25 στην ουσια γινεται για να μπορεις να αλλαζεις κλιμακα στα βαρη των σφαιρων.
*Στοχευοντας με οπλο pcp σε μεγαλες ποδολιβρες (δυνατο πολυ οπλο με βαρια σκαγια) κερδιζεις πολυ σε αποσταση κ δυναμη δεν χανεις σε ευθυβολια ουτε σε κοντινες αποστασεις ουτε σε μακρυνες αλλα πεφτουν τα bars απο την μπουκαλα με ελαχιστες βολες κ χανεις σε αυτονομια.
Αυτα για αρχη κ ελπιζω να μην σας κουρασα στο διαβασμα για τις αποριες μου..
Υ.Γ που να πιασω και τις διοπτρες