Χαιρετω ολα τα αδερφια!
Πουλησα ενα αεροβολο που το ειχα για περιπου 6 μηνες, συγκεκριμενα το BAM B12, και θελω να παρω κατι πιο δυνατο, αφου και αυτος ηταν ο λογος που το αλλαξα, αυτος και τα παλια σκοπευτικα του χωρις οπτικες ινες..
Εχω δοκιμασει για αρκετες βολες το BAM B19 PVC.. Το θεωρω ενα τιμιο αεροβολο (για τα λεφτα του παντα!!), και θελω να χαλασω περιπου οσο κάνει αυτο (περι τα 100 ευρω.) Να τονισω οτι δεν θελω μεταχειρισμενο και θελω καινουριο.. Θα μου πειτε ολα καλα. Γιατι δεν προχωρας; Το θεμα μου ειναι οτι μαρεσει πολυ το ξυλινο κοντακι, σαν ομορφια επωμιση κλπ.. Το BAM B19 βγαινει σε δυο εκδοσεις με τα ιδια λεφτα. Το PVC και το ξυλινο κοντακι.. Και εδω θα χρειαστω την βοηθεια σας.. Τι να επιλεξω; Εννοω το PVC εχει καποια θετικα που αν και δεν μου αρεσει τοσο να το προτιμησω η ειναι ακριβως το ιδιο σε θεμα αξιοπιστιας κλπ;
Τελος, θελω να ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο αεροβολο ελατηριου με πανω κατω στα ιδια λεφτα, (
ΟΧΙ μτχ), που να εχει ετη φωτος διαφορα με το B19 και να αξιζει να δωδω 20-30 ευρω παραπανω..
Ευχαριστω πολυ για τις όποιες απαντησεις!

ΥΓ Αν ειμαι σε λαθος μερος οι διαχειριστες ας βαλουν ενα χεράκι