Καλα ολα αυτα αλλα εγω θα παω και στα κακως κειμενα.
Ο αγωνας εγινε, το Feedback πάρθηκε.. θα τα πουμε, ετοιμάστηκαν ηδη οι αλλαγες και προχωραμε χωρις να κοιτάζουμε πισω..

θα τα γραψω εδω για να τα δουνε ολοι και θελω να πω οτι δεν επιθυμω κριτική απο ατομα που δεν πατησαν το πόδι τους στον αγωνα η γενικά σε αγωνες.
και βασικα δεν θελω καμια κριτική σε τελικη αναλυση, να κανει κανεναν αγωνα κανενανς αλλος εκτος ΑΟΦΑ να παμε να κριτικαρουμε και εμεις.
οι αποφασεις εχουνε παρθει και οι διορθωτικές κινησεις εχουν σχεδιαστει και οποιος ερθει θα τις δει live.
το συστημα θα ειναι αδιάβλητο.
Το παμε καλα, πολυ καλα. καποιοι δινουμε πολυ χρονο και κοπο στο να ερθουν καποιοι αλλοι να παιξουν χωρις να ζηταμε καποιο αντάλλαγμα και το κανουμε μονο και μονο γιατι γουσταρουμε. Ετσι λοιπον Εκατσα και εβγαλα εναν δευτερο αγωνα 2 ωρες με τα παιδακια χωρις να εχω κανενα οφελος οταν οι αλλοι τρωγανε. ο σταμουλης σηκωθηκε την προγουμενη μερα 7 το πρωι με τον γιατρο για να στήσουνε το τερρεν και αλλα τετοια. δεν θα αφησουμε κανενα να αμαύρωσει αυτη την προσπαθεια στο ονομα της εμπιστοσύνη, καλοσυνης και καλής πιστης που εχουμε. ΤΕΛΟΣ!!!!
Τα 4 λεπτα ειναι 4 και οχι 14
1 βολη ανα σιλουετα ειναι χρονια τωρα και οχι 10..
δεν σκορπαει το γκρουπ και ριχνει ο αλλος σε επομενο βατήρα 10 για να ριξει 3 σιλουετες και μετα λεει γραψε τις εριξα και τις 3.
ξερουν αυτοι ποιοι ειναι οπως ξερουμε και εμεις.
Ο ορος προπονητικός απλά πρεπει να διαγραφει απο το μυαλο ολων.
ηταν λαθος και εκμεταλευτικαν καποιοι την εμπιστοσύνη μας.
Ειναι ολοι αγωνες και ετσι θα πανε.. 1 βολή ανα σιλουετα και τελος. ουτε δευτερη ουτε τριτη οποιος δεν μπορει πολυ απλα να κανει προπονιση, γιαυτο αλλωστε υπαρχει και το μονιμο προπονητηριο.
ΞΑΝΑ-Τονιζω δεν θελουμε συστασεις, εχουνε παρθει οι αποφάσεις, τους αγωνες τους διογρανωνει ο Συνδεσμος του ΑΟΦΑ και σαν πιο παλιός παίρνω ΟΛΗ την ευθύνη και με ολη μου τη δυναμη και θέληση θελω να πω οτι θα τους παρει ο διαολος, θα αποκλειστεί ολο το γκρουπ που θα μαλακιστει και θα χαρακτηριστουν Ακατάλληλοι.. ενωπιον όλων.
Και επειδη ειχαμε και ενα απόλυτο σκορ ρεκορ μην παει ο νου σας στον Tieton, ειναι ακέραιο το σκορ του και ο κακος θεος που το καταφερε. τιμη μου να ριχνω μαζι του σε αγωνα.
δεν μιλάω για τις πρωτιές αλλα γενικα στη λιστα το σκορ ανεβαίνει για το αρχειο και για να βλεπουν αυτοι που εκαναν οτι εκαναν τι κερδισαν.
υγ. Για παράπονα στον Σταμουλη και σε μενα.
Για να αλλαξουμε κλίμα ομως και οπως ειπε και ο Προεδρος του Ωριωνα εμεις τελειωσαμε, αυτοι ειναι το μέλλον.

Απολαυστε, αν και υπαρχουν παρα πολλες αλλες φωτογραφιες στην καμερα του Νικολα που εβγαζα και εγω και αυτος.
Exadas ετοιμασε τη μικρη.. ο Σταμουλης τον εχει ετοιμο τον δικο του.
http://s362.photobucket.com/user/kyriakos87/slideshow/Pyrgetos%20ft%2021%2002%2016/pyrgetos%20youngers%20field%20target