(γύρισα, ξεκουράστηκα γιατί ούτε να πληκτρολογήσω δεν μπορούσα.... και.... )
Ο προχθεσινός αγώνας χαρακτηρίζεται από ένα ΠΟΛΥ σημαντικό εξωγωνιστικό γεγονός: Την εθελοντική προσφορά του Δημήτρη Αυγουστίνου ώστε να προετοιμάσουμε τον αγώνα από την προηγούμενη.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ετοιμαστεί το πεδίο με νηφαλιότητα και με καλό σχεδιασμό να αξιοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει το πεδίο βολής της Κορίθνου. Η προσπάθεια στο σχεδιασμό ήταν να τοποθετηθούν όλοι οι βατήρες σε σκιερά σημεία με τους στόχους εκτεθειμένους στις καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε να περιοριστεί η κόπωση των σκοπευτών και να γίνουν πιό απαιτητικές οι βολές.
Με την προετοιμασία να έχει γίνει από την προηγούμενη και την βοήθεια όλων των παρόντων, το πεδίο στήθηκε αδιάβλητα μέσα σε μιά ώρα και μαζεύτηκε περίπου σε μισή ώρα.
Αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να ανεβάσουμε το ελληνικό Field Target σε διεθνή επίπεδα, ΜΟΝΟ με συνέργειες και μαζική δουλειά θα μπορέσουμε να το πετύχουμε. Και πέρα από το πρακτικό μέρος του πράγματος, θεωρώ επίσης απαράδεκτο να εργάζονται οι εκάστοτε 2-3 "είλωτες" για να μπορούν να παίζουν οι υπόλοιποι 22 - 23 αμέτοχοι σκοπευτές και μάλιστα έχοντας απαιτήσεις ποιότητας και κριτικάροντας !!
Τα του αγώνα τα έγραψαν οι προηγούμενοι, εγώ μπορώ να προσθέσω πως οι συνθήκες ήταν:
Εναρξη = 11:30'
Λήξη = 16:45'
Θερμοκρασία = 28 - 32 Βαθμοί Κελσίου
Σχ. Υγρασία = 45-52 %
Ανεμος = Μεταβλητός Β - ΒΔ - Δ
Ενταση ανέμου = 2 - 11 κόμβοι (1 - 4 μποφώρ)
Αργήσαμε να ξεκινήσουμε γιατί, τιμώντας τους ταξιδιώτες μας, θελήσαμε να μην χάσουν τίποτα από τον αγώνα.
Χαλάλι τους, αλλά να μην το κάνουμε και σύστημα.... εντάξει ;;;;
Σηματική η παρουσία της νέας γενιάς αλλά και των κοριτσιών μας.
Είναι ασύλληπτα όμορφη η εικόνα του γονιού που καθοδηγεί το "βλαστάρι" του στον βατήρα αλλά και η φρεσκάδα που προσφέρει η γυναικεία παρουσία
Σηματική όμως η απουσία παραδοσιακών μελών του ΑΟΦΑ που με τον τρόπο αυτό, κάθε άλλο παρά στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου τους. Ελπίζω στο μέλλον η εικόνα αυτή να αλλάξει.
Ο επόμενος αγώνας για τις 16/10 είναι ήδη σχεδιασμένος και θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τον χθεσινό
Παρά την προσωπική μου μάχη, πρώτα ο Θεός, θα είμαστε εκεί με τη σύντροφο της ζωής μου, που την καμάρωσα τρελλά χτές στον πρώτο της αγώνα.
Τα καλύτερα έπονται