Αποστολέας Θέμα: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α  (Αναγνώστηκε 15975 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Panas

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 194
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #15 στις: 09 Μαρτίου, 2019, 16:17:52 μμ »
Απο την πρωτη επισκεψη σημερα

Αποσυνδεδεμένος kalwdios

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 94
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #16 στις: 09 Μαρτίου, 2019, 17:20:03 μμ »
Μιχαλη καλημερα...εισαι απο τους τυχερους φιλε...εγω απο το κλεισιμο του Σχιστου περασαν 5 χρονια χωρις να μπορω να κανω βολες (περασα και γω απο καναπε)...βρηκα τον αοφα και επρεπε να φανω αξιο και ενεργο μελος...απο αυτη την πλευρα το λεω γιατι τα περασα και επειδι μου αρεσε πραγματικα το κυνηγισα.....Καλο 3μερο σε ολους...
Κυριοι καλησπερα
Καλα και ευλογα τα ερωτηματα που εθεσε ο Μιχαλης ,ΑΛΛΑ τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα..
Ο ΑΟΦΑ εκλεισε μια συμφωνια με τους ιδιοκτητες/διαχειριστες του ΣΚ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ και εχει αναλαβει και καποιες υποχρεωσεις εναντι αυτων.
 Κυριοι ειμαστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την λειτουργια του ΣΚ κατω απο προυποθεσεις που μας εχουν θεσει (ειδικοτερα τωρα που ξεκιναμε και μεχρι να μας γνωρισουν και να μας εμπιστευτουν) ..
Εχουμε προβλεψει, για μελοντικη χρηση και απο μελη αλλων συλλογων (υπο προυποθεσεις ασφαλως)
Δεν υπαρχει αντιρρηση ,εαν υπαρχουν μελη του ΑΟΦΑ που κανουν προπονηση ,να προσελθουν και καποιοι που επιθυμουν να ασχοληθουν με το ΦΤ..Αλλα σε καμια περιπτωση ΔΕΝ θα επιτρεψουμε ο εκαστοτε,αεροβολας να πηγαινει οποτε θελει ΜΟΝΟΣ του και να κανει χρηση των Πραγματων (περιουσιας του ΑΟΦΑ)
Επισης ο ΑΟΦΑ εχει επενδυσει οικονομικα και θα συνεχισει να επενδυει για να γινει ο χωρος οσο ποιο καταληλος γινεται για τις προπονησεις και τους μελλοντικους αγωνες ft.
Mεσα στο Σκοπευτηριο θα υπαρχουν φοριαμοι με φιγουρες ΦΤ και παρελκομενα για την συντηρηση τους ..
Ολα αυτα ειναι Περιουσια του ΑΟΦΑ την οποια ασφαλως επιβαρινονται τα μελη μας ,νομιζω δεν ειναι δικαιο ,να επενδυουμε χρονο και χρημα και να μπαινει ο οποιοσδηποτε επιθυμει και να κανει χρηση η ενδεχομενως καταχρηση !!!,(μπορει να ριξει πχ στις φιγουρες με 6,35 .50 π/λ και να τις καταστρεψει η να τις παρατησει εξω και να χαθουν) ..
ΥΓ
Υπαρχουν ΕΝΕΡΓΑ μελη αλλων συλλογων που εχουν προσφερει και συνεχιζουν να προσφερουν παρα πολλα στην αναπτηξη του ΦΤ.(για αυτους ΔΕΝ νομιζω να υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα να κανουν χρηση) ,γιατι ειμαστε βεβαιοι οτι θα διαχειριστουν τον χωρο και τον εξοπλισμο μας οπως πρεπει και οχι μονο..
ΥΓ2
Δεν ειμαστε κλειστο κυκλωμα οπως μας προσαπτουν καποιοι ,απλα επιθυμουμε να εχουμε ενεργα μελη που αγαπουν το αεροβολο και οχι ατομα που γραφονται επειδη επιθυμουν να αποκτησουν νομιμα καποιο οπτικο..
ΥΓ3
Ασφαλως θα πρεπει να αναρωτηθουν καποιοι τι τους προσφερει στο αεροβολο η εγραφη σας σε καποιον ΣΚ ασχετο με το αντκειμενο και γιατι θα πρεπει να εχετε τα ιδια προνομια με τα μελη του ΑΟΦΑ  ???

Εφόσον έχεις δεσκ σε άλλο σύλλογο η εγγραφή σου στον αοφα περιλαμβάνει ένα πολύ μικρό κόστος αφού δεν έχεις να πληρώσεις ξανά την ομοσπονδία.

Επίσης ο κάθε σύλλογος προσπαθεί το καλύτερο  για τους αθλητές του, και οι αθλητές με την συνδρομή τους ενισχύουν τους εκάστοτε συλλόγους.
Για εμένα δεν νοείται αεροβολας που χώνει χρήματα σε όπλα να μην είναι Γραμμενος στον ΑΟΦΑ ακόμα και αν έχει ΔΕΣΚ σε άλλο σύλλογο.

Τα υπόλοιπα τα είπε πολύ ωραία ο Κώστας.



Ως ενεργό μέλος του ΑΟΦΑ συμφωνώ 100% με τις απόψεις σας !!!!

Υ.Γ.  Ομολογώ ότι ο χώρος του νέου προπονητηρίου ΦΤ στο ΣΚ της Μαλακάσας ήταν κατά εμένα τέλειος......συγχαρητήρια στον ΑΟΦΑ τόσο για την σκέψη όσο και για την προετοιμασία του χώρου.....πολλά μπράβο !!!
STEYR HFT CHALLENGE .177 - BIG NIKKO NATO
AA HFT 500 .177
DIANA 75 .177



ΑΝΔΡΕΑΣ

Αποσυνδεδεμένος blackxx

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 961
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #17 στις: 09 Μαρτίου, 2019, 20:43:58 μμ »

Λυπάμαι πολύ αλλά αυτός ο τρόπος λειτουργίας του προπονητηρίου δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Μιλάμε και ξαναμιλάμε για "άνοιγμα" και διάδοση του Field Target και εδώ διαβάζω κάτι άλλο.

Ο κάθε σύλλογος προσπαθεί το καλύτερο για τους αθλητές του όπως έγραψε ο Kυριάκος εφ'οσον πρόκειτε για ένα "φτασμένο" αγώνισμα, όταν όμως μιλάμε για ένα νέο αγώνισμα τότε καλό θα είναι ο κάθε σύλλογος πρώτα να προσπαθεί για το αγώνισμα και μετά για τους αθλητές του.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον Α.Ο.Φ.Α που ξεκίνησε το F.T. στην Ελλάδα και είναι ένας από τους δυο συλλογους που τρέχει το αγώνισμα αυτήν την στιγμή.

Ο κάτοχος Δ.Α.Ι ξέρει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του όταν μπεί σε ένα σκοπευτήριο και είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, από κει και πέρα εάν θέλει κάποιος όπως είπε ο Κώστας να κάνει καταστροφές με το 6.35 του δέν θα πάει μέχρι την Μαλακάσα να πληρώσει 7 ευρώ για να το κάνει.

Η γνώμη μου είναι να βρεθεί κάποιος τρόπος να έχει πρόσβαση στο προπονητήριο κάθε κάτοχος Δ.Α.Ι.
Και για να μην μιλάμε στον αέρα προσφέρω 5 προπονητικές σιλουέτες στο Σκοπευτήριο της Μαλακάσας να τις διαθέτει σε όποιον θέλει να προπονηθεί σε χώρο που θα του υποδείξει ο Υπεύθυνος του Σκοπευτηρίου και να εισπράτει το 7ευρω από την στιγμή που έχει όλη την καλή διάθεση να υιοθετήσει το F.T. στο Σκοπευτήριο του.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στην πορεία αυτές τις 5 εάν χρειαστεί θα τις κάνει μόνος του 15 ή 25 ή 35 ή 50 να κάνει και αγώνες.

Υ.Γ. Εννοείται ότι όλο αυτό δεν έχει να κάνει προσωπικά με μένα και θα μπορούσα εύκολα να σκεφτώ "και τι με νοιάζει εμένα που θα προπονούνται οι Αθηναίοι".

Φιλικά και πάντα για το καλό του αγωνίσματος,
Στέλιος
Η χαρά σε έναν αγώνα είναι η διάκριση .............
Το ώφελος σε έναν αγώνα είναι να εντοπίσεις λάθη και να κάνεις κάτι γιαυτά .............
Αλλιώς η χαρά θα είναι πρόσκαιρη .............

Αποσυνδεδεμένος stamys

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 38
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #18 στις: 09 Μαρτίου, 2019, 21:22:09 μμ »
Αν ερθει κοσμος κερδιζουν ολοι.
Αν δεν ερθει κοσμος χανουν ολοι.
 
Οσο για τις λεπτομέριες..... μεγαλα Παιδιά  ειμαστε.

Hw80 - hawke3-9x40 - 19 π/δ
Hw97  - Big Niko 10-50x60 - 11 π/δ
walther lg300 - Bushnell 4,5-14x50 - 11,5 π/δ
Hw97 - ................

Αποσυνδεδεμένος tzanti

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 11
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #19 στις: 09 Μαρτίου, 2019, 21:42:28 μμ »
Κακα τα ψεματα το ft ειναι καινουργιο αθλημα και με πολλες δυσκολιες.πιστευω οτι πρεπει να προσπαθησουμε ολοι μας να βοηθησουμε οσους θελουν να μπουν στην παρεα μας.πασχουμε απο συμμετοχες και πιστευω το γνωριζουν ολοι.μπορω και εγω να βοηθησω οικονομικα ειτε με σιλουετες ειτε με κατι αλλο αν απαιτειται ωστε να μπορουν να μπουν και καινουργια παιδια στο ft.

Αποσυνδεδεμένος Christopher

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2954
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #20 στις: 09 Μαρτίου, 2019, 22:12:23 μμ »
H αρχη εγινε και μπραβο στον ΑΟΦΑ ,σιγα σιγα όλα θα βρουν το δρομο τους.
Λατρης του καλου ελατηριου.

Αποσυνδεδεμένος NikosT

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 40
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #21 στις: 09 Μαρτίου, 2019, 22:42:20 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,

Συγχαρητηρια και από εμένα στον Α.Ο.Φ.Α. για άλλη μια φορά, και σε όλους αυτούς που τρέχουν τόσα χρόνια και μας οδήγησαν και σε αυτο το αποτέλεσμα.

Μια πραγματικά πολύ ωραία μέρα στο σκοπευτήριο τις Μαλακάσας, παρέα με καλούς φίλους και ωραίες μακρινές βολές!!

Ούτε κατάλαβα πώς πέρασε ο χρόνος..

Ερώτηση: θα πάει καποιος αύριο? εγώ το σκεφτομαι για μετά τις 11 - 11:30

Αποσυνδεδεμένος destro

  • Moderator
  • *****
  • Μηνύματα: 3247
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #22 στις: 10 Μαρτίου, 2019, 01:38:26 πμ »
Καλησπέρα σε όλους


Επειδή υπήρξαν κάποιες παρανοήσεις όπως συμβαίνει συχνά στο γραπτό λόγο καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε οιονδήποτε κάτοχο Δ.Α.Ι να επισκεφτεί τον χώρο, να γνωρίσει το άθλημα και να προπονηθεί μαζί μας. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνεται συντεταγμένα και όχι αυθαίρετα.
Το μείζον εδώ δεν είναι τόσο ο εξοπλισμός που αποτελεί περιουσία του συλλόγου, όσο το γεγονός οτί είμαστε υπεύθυνοι για την ορθή χρήση του χώρου και υπόλογοι έναντι του Σ.Σ.Μ

Προτού γράψω το παρόν μίλησα για αρκετή ώρα με τον φίλο Στέλιο (blackxx), η καταχωρησή του οποίου με στεναχώρησε κάπως και νομίζω πως διευθετήθηκαν και αποδόθηκαν σωστά κάποια θέματα.
Ευκαιρίας δοθείσης θα πρέπει να αναφερθεί και η βοήθεια που τόσο εκείνος όσο και ο φίλος Σπύρος (EXADAS) απλόχερα προσέφεραν στην πραγμάτωση αυτού του σκοπού.

Θα πρέπει όμως να γίνει κατανοητό οτί η ανάπτυξη του FT περνάει μέσα από διάφορα στάδια΄για παράδειγμα θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται και είναι μέλη άλλων συλλόγων, να προσπαθήσουν να γνωρίσουν το αγώνισμα στους συλλόγους τους και να δημιουργήσουν αν είναι δυνατόν πυρήνες εντός αυτών. Δεν μπορεί επ'άπειρον να τα περιμένουμε όλα από δύο συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Διότι αν τα περιμένουμε τότε θα πρέπει και να τους στηρίξουμε αναλόγως..

Κλείνοντας θέλω να καταστήσω σαφές πως όπως κάναμε πάντα έτσι και τώρα περιμένουμε δίπλα μας όλους όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και την πρόοδο του FT στην χώρα μας και  με την ευκαιρία να υπενθυμίσω πως οι εγγραφές για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FT στον Πυργετό έχουν ξεκινήσει οπότε να άλλη μια ευκαιρία να δείξουμε την έμπρακτη στηριξή μας στο άθλημα αλλά και στην χώρα μας που διοργανώνει αυτό το μοναδικό γεγονός!!!

http://www.eftc2019.eu/                http://www.eftc2019.eu/request.html


Εν πάση περιπτώσει να κλείσω και με τα σημερινά.. πραγματικά περάσαμε καταπληκτικά σήμερα!!

Καλό βράδυ σε όλους




Αποσυνδεδεμένος Kyriakos87

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4808
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #23 στις: 10 Μαρτίου, 2019, 08:45:25 πμ »
Θα είναι κάποιος σήμερα που θα περάσω από Μαλακάσα μήπως και κάνω καμία στάση ;

Pyrgetos Shooting Club


1. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι!!
2. Η συμμετοχή στο forum δεν είναι υποχρεωτική.!!!
3. το καλύτερο αεροβόλο ειναι αυτο που ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του.!!!!

Αποσυνδεδεμένος destro

  • Moderator
  • *****
  • Μηνύματα: 3247
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #24 στις: 10 Μαρτίου, 2019, 14:24:46 μμ »
Ενημερώθηκα σήμερα από τον υπεύθυνο του σκοπευτηρίου πως μέχρι να καθαριστούν και να ετοιμαστούν τα πεδία που κατά κάποιο τρόπο θα προορίζονται (και) για εμάς θα πρέπει για τις επισκέψεις τα Σαββατοκύριακα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία, καθώς τις συγκεκριμένες ημέρες συμβαίνει να υπάρχουν αγώνες πρακτικής στον χώρο (όπως σήμερα).

Συνεπώς και μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ας χρησιμοποιήσουμε το παρόν θέμα για συνεννοήσεις γύρω από τις προπονήσεις που θα αφορούν Σάββατο ή Κυριακή.

Αποσυνδεδεμένος Kyriakos87

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 4808
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #25 στις: 12 Μαρτίου, 2019, 09:42:16 πμ »
Καλημέρα.
Ωραία πράγματα φίλε destro και ας πηγαίνει πίσω χρονικά.

Όχι μόνο πρόσβαση στο σκοπευτήριο αλλά και αποκλειστικά χώρο για τους αεροβολαδες.

Σε αυτή την περίπτωση έχω να προτείνω κάτι και ας πέσει κάτω. Όσοι ασχολούνται με το ft σίγουρα θα έχουν σπίτι κάποια σιλουέτα που μαζεύει σκόνη. Μια χορηγία υπέρ συλλόγου η απλά την παρκάρει Μαλακάσα για να γεμίσει ο χώρος.

Pyrgetos Shooting Club


1. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι!!
2. Η συμμετοχή στο forum δεν είναι υποχρεωτική.!!!
3. το καλύτερο αεροβόλο ειναι αυτο που ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του.!!!!

Αποσυνδεδεμένος destro

  • Moderator
  • *****
  • Μηνύματα: 3247
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #26 στις: 15 Μαρτίου, 2019, 10:51:26 πμ »
Καλημέρα σε όλους

Ο χώρος αύριο θα είναι διαθέσιμος μετά τις 11:00
Ακολουθείται η γνωστή διαδικασία..

Αποσυνδεδεμένος NikosT

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 40
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #27 στις: 15 Μαρτίου, 2019, 15:56:49 μμ »
καλησπέρα,

εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 11:30




Αποσυνδεδεμένος destro

  • Moderator
  • *****
  • Μηνύματα: 3247
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #28 στις: 22 Μαρτίου, 2019, 15:54:26 μμ »
Αύριο ο χώρος θα είναι διαθέσιμος μετά τις 11:00

Κατά τις 14:00 θα είμαι και εγώ εκεί!

Αποσυνδεδεμένος amateursv

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 304
  • I ♡ FT.......
Απ: Προπονητήριο Fieldtarget A.O.Φ.Α
« Απάντηση #29 στις: 22 Μαρτίου, 2019, 20:51:08 μμ »
Καλησπερα σσε ολους...Λεω να δωσω και γω το παρον αυριο!!!
Ο στοχος δεν ειναι να εισαι καλυτερος απο τους αλλους.....αλλα να εισαι καλυτερος απο χθες..