Σας ευχαριστώ πολύ για τίς ευχές σας αντεύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα να έχουμε τήν πολυτέλεια να εξασκούμε το χόμπυ μας και νόμιμα κάποτε όχι κρυφό σχολειό λές και είμαστε εγκληματίες... , και ο Θεός να μάς δινει δύναμη και υπομονή με τη μαφία τών "πολιτικών " που έχουμε μηδενός εξαιρουμένου.. Εγώ έχω πάνω από 27 χρόναι ένα αεροβόλο που είχα πάρει πιτσιρίκι τότε μετά από κόπο και οικονομίες (και αφού σε μιά προηγούμενη απόπειρα πού πήρα αεροβόλο ο πατέρας μου με έβαλε να το γυρίσω πίσω ) Τόν καταλαβαίνω τώρα στα 43 επειδή είμουν όντως μικρός και άπειρος και σε λάθος ή άπειρα χέρια είναι επικίνδυνο . Τελικά όπως είπα μετά πήρα ένα αεροβόλο απλά ότι μου έδωσαν ένα κινεζάκι ονόματι Tiger και το αγάπησα το συντηρούσα μόνος μέχρι και ελατήριο άλλαζα . Πρίν ένα χρόνο ξανα έμπλεξα με κινέζο όταν μου έκαναν δώρο τα αδέρφια μου ένα ΒΑΜ 22...... Μιλάμε δέν πετύχαινα ελεφαντα στα 10 μέτρα όμως ήταν και 4.5 .. Το άφησα απλά στήν άκρη σκεπτόμενος να το πουλήσω αλλά δέν έχει τιμή μεταπώλησης σε ότι κατάσταση και άν είναι και από τήν άλλη ήταν δώρο δέν ήθελα να το δώσω. Πρίν λίγες μέρες λοιπόν το έστειλα σε οπλουργο να το συμμορφώσει κοπή ελατηρίου ξελάδωμα αλλαγή τσιμούχες και λοιπά. Το παρέλαβα προχτές αλλαγμένο πρόλαβα να ρίξω 3 βολές , μειώθηκε το λάκτισμα και ο απίστευτα δυνατός θόρυβος κατά πολύ. Άλλο όπλο πραγματικά έιχα παραγγείλει και ένα οπτικο ( Hawke Vantage 3-9x 40 AO mil dot ). Με βάση τής ίδιας εταιρίας. Το ΒΑΜ 22 έχει τη φήμη του διοπτροφάγου από ότι έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ και άρθρα. Μένει να μηδενίσω το οπτικό και να δώ τί αυγά βάψαμε μετά τήν βελτίωση ..