καλησπέρα,με λένε Γιάννη από Κρήτη και πρόσφατα αγόρασα ένα TSS GS1250 gas ram 4,5mm. ..... βασικά είμαι άσχετος με το άθλημα και, επειδή ότι πέφτει στα χέρια μου το ψαχουλεύω, κατάφερα να του κάμω τα σκοπευτικά κwλος, αφού το elevation το πήγα τέρμα κάτω και το windage κάπως δεξά-ζερβά, οπότε και ρίχνει αλλού ντ΄ αλλού, μπορεί κάποιος να μου πει πού περίπου πρέπει να πάω το windage σε σχέση με τα truglo πίσω σκοπευτικά.
kostas100 ευχαριστώ για τη συμβουλή. δυστυχώς, επειδή δουλεύω καμμιά φορά και όλη τη μέρα τώρα που έχει πέσει δουλειά στο τυπογραφείο και στο προπατζίδικο, μπορώ να κάνω τις δοκιμές μόνο στο σπίτι για καμμιά ώρα το μεσημέρι και λίγο περισσότερο το βράδυ μετά τις 10:30 με 11:00. ρίχνω μερικές ντουφεκιές σε ένα στόχο που τύπωσα στον εκτυπωτή, αλλά πάλι δυστυχώς γύρω στα 7 μέτρα, αφού τόση είναι η απόσταση από την άκρη της κουζίνας ως την άκρη του σαλονιού. προς το παρόν ρυθμίζω μόνο το windage, αφού το elevation προσπαθώ να το ρυθμίσω στα 20 μέτρα σε ένα κηπούλι που πάω το Σάββατο μεσημέρι ή την Κυριακή, αν και εκεί πιάνει πολλές φορές κάμποσος αέρας. τουλάχιστον πίνω τον καφέ μου, ακούω μουσική από ένα τραντζιστοράκι (πού τη θυμήθηκα τη λέξη!) και κάνω την πλάκα μου. όσο για το σπίτι, όποτε διαβάσω κάμποσα post στο forum, κατεβαίνω στην κουζίνα, πιάνω το αεροβόλο, ρίχνω κάμποσες, και πάλι απ΄ την αρχή, μέχρι να νυστάξω... το ζητούμενο είναι να περνάς καλά με ότι έχεις, αλλά και να προσπαθείς για κάτι καλύτερο, σωστά;