Αποστολέας Θέμα: Νέα μέλη - Συστηθείτε  (Αναγνώστηκε 2044386 φορές)

Αποσυνδεδεμένος asrael

• Μέλος
  • *
    • Αirguning in Greece
Απ: Νέα μέλη - Συστηθείτε
« Απάντηση #615 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 18:34:30 μμ »
Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλε και καλόριχτο να είναι το όπλο σου.

Για τη ρύθμιση των σκοπευτικών θέλω να μας πείς ακριβώς τι διαδικασία που ακολούθησες για να τα ρυθμίσεις.

Αν και μου φαίνεται τελείως παλαβό να έχει τόση απόκλιση που να θέλει να τερματίσει το κλισιοσκόπιο αριστερά για να έρθει στο κέντρο.

Σε μεγαλύτερη απόσταση παραμένει στο κέντρο η έχεισ αποκλίσεις;

Για τη σκανδάλη δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω και πολλά.
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Αποσυνδεδεμένος sniperman

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #616 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 18:46:39 μμ »
Σε ενα Χ50 που εχω συμβαίνει το ιδιο, οπως και για αρκετά άλλα stoeger απο οτι εχω ακούσει  απο κατόχους ή άτομα που τα δοκίμασαν.
Κουσούρι της εταιρίας  ;D Φαίνεται πως τα περισσότερα(ισως και ολα) ειναι λίγο στραβά..

Οπότε μην αγχώνεσαι δεν φταις εσυ ;)
Παναγιωτης

Όπου και να σαι σκάψε βαθιά! Κατω ειναι η πηγη!

Ασε τους "μαυρους" ανθρώπους να λενε πως κατω ειναι μονο η κολαση!

Αποσυνδεδεμένος Eliminator

• Μέλος
  • *
  • Προσοχή! Η ζωή σκοτώνει τα όνειρα!
« Απάντηση #617 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 18:47:15 μμ »
Τα ίδια έκανε και ένα Χ50 που έριξα. Νόμισα ότι ήταν στραβά τοποθετημένα τα σκοπευτικά. Δυστυχώς έκανε τα ίδια και με το οφθαλμίδιο, οπότε μίλάμε για σφάλμα στην κάνη...

Αποσυνδεδεμένος drakos320

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #618 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 19:56:10 μμ »
Πηγαινετο πισω οσο ειναι νωρις.Τωρα για το τι θα παρεις,εχει ατομα μεσα στο φορουμ πολυ εμπειρα στο χωρο που θα σε κατευθηνουν.Θα σου ελεγα να διαβασεις, αλλα εαν προκειται για αλλαγη δεν υπαρχει πολυ χρονος.
Καλως ηρθες και απο μενα.
Το να γνωριζεις την αληθεια ειναι ευκολο .
Το να την ακολουθεις ειναι δυσκολο .

L a s e r - Φαλτσετα - Mατσετα - Μπαλτας

Αποσυνδεδεμένος blackge

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #619 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 21:00:52 μμ »
Παιδιά ευχαρηστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σας.
Asael ο τρόπος δοκιμής ήταν σε χάρτινο στόχο στα 7 και 12 m και η συμπεριφορά ήταν ακριβός η ίδια. Ο μονος μου ενδιασμός είναι ο πλευρικός αέρας που υπήρχε εκείνη την ώρα , αλλά και οι τρείς μας που το δοκιμάσαμε να κάμνουμε την ίδια απόκληση? Φοβάμαι μην τα παιδιά έχουν δίκιο για το θέμα της στραβιάς κάνης. Πάντος σε έλεγχο ευθυγράμησης που έκανα δένοντας μια λεπτή κλωστή από το κέντρο του μπροστινού σκοπευτικού με το κέντρο του τελειώματος του κυλίνδρου δίχνουν όλα ευθυγραμισμένα....!!!

Αποσυνδεδεμένος iraklis2010

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #620 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 21:04:26 μμ »
Καλως ηρθες και απο μενα φιλε blackge.Θα σε συμβουλευα και γω να το αλαξεις τωρα που ειναι καινουργιο γιατι τα μπινελικια που θα ριχνεις θα ειναι ποιο πολα απο τα βληματακια, εκτος αν το θελεις για να λες οτι ριχνεις το που δεν εχει σημασια.
ΑΕΤΣ ΕΠΛΑΣΤΑ ΑΣΟΝ ΘΕΟ
ΑΕΤΣ ΣΗ ΓΗΝ ΕΒΡΕΘΑ
ΚΑΜΙΑΝ ΚΙ ΠΟΥΣΜΑΝΕΨΑ
ΠΟΝΤΙΟΣ ΝΤΕ ΓΕΝΝΕΘΑ

HW  90  5,5 LAZAGLIDE BY DRAGON WALNUT BY HERCULES
DIANA 48 4,5 HANDMADE STOK IROCO BY HERCULES
SLAVIA 630 4,5  WALNUT BY HERCULES.....LAZAGLIDE AND VENOM  BY DRAGON

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

• Μελος
  • *
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
« Απάντηση #621 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 22:33:07 μμ »
Παιδιά ευχαρηστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σας.
Asael ο τρόπος δοκιμής ήταν σε χάρτινο στόχο στα 7 και 12 m και η συμπεριφορά ήταν ακριβός η ίδια. Ο μονος μου ενδιασμός είναι ο πλευρικός αέρας που υπήρχε εκείνη την ώρα , αλλά και οι τρείς μας που το δοκιμάσαμε να κάμνουμε την ίδια απόκληση? Φοβάμαι μην τα παιδιά έχουν δίκιο για το θέμα της στραβιάς κάνης. Πάντος σε έλεγχο ευθυγράμησης που έκανα δένοντας μια λεπτή κλωστή από το κέντρο του μπροστινού σκοπευτικού με το κέντρο του τελειώματος του κυλίνδρου δίχνουν όλα ευθυγραμισμένα....!!!

.... στην περίπτωση σου, θα σε βοηθούσε ένα boresight...να λυθούν οι απορίες  :)
Πάντως θα συμφωνήσω και εγώ...., επιστροφή !
Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177

Αποσυνδεδεμένος Thorin

• Μέλος
  • *
  • I shoot therefore I am
    • Σκοπευτική Λέσχη "ΖΕΥΣ"
« Απάντηση #622 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 09:13:13 πμ »
Τα κινεζικα ξαναχτυπησαν!
Steyr LP-10 - FWB C55 --- Baikal IJ-35M
Diana mod.38 4,5 - Weihrauch HW77 4,5 - Umarex 850 4,5 - Gamo Shadow 640 4,5
S&W 586 6" - Walther CP99 - Daisy 44 6" & 8" - Crosman 357 4" & 8" - ΗW40PCA

Αποσυνδεδεμένος asrael

• Μέλος
  • *
    • Αirguning in Greece
« Απάντηση #623 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 11:21:07 πμ »
Τα κινεζικα ξαναχτυπησαν!

+10000

Βασικά επειδή είνια ολοκαίνουριο το όπλο σου καλό είναι να εποφεληθείς τα της εγγυήσεως η να σου το αλλάξουν με κάτι άλλο. Για να το λένε αρκετοί ότι είναι στραβό ε μάλλον αυτοί θα είναι στραβοί και το όπλο ίσιο ( με τη λογική του όπλου πάντα  ;D ;D ;D ;D ).

Δεν ξέρω από κει που το πήρες τί άλλα όπλα έχει, μπορείς να ρωτήσεις όμως κι εμείς εδώ είμαστε να σε κατευθύνουμε :)

Φιλικά πάντα

Σταμάτης
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Αποσυνδεδεμένος blackge

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #624 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 19:50:03 μμ »
Παιδιά ευχαριστώ για τις χρήσημες συνβουλές σας. Τελεικά το όπλο το πήγα πίσω και το άλαξα με ένα BSA COMET το οποίο με εξέπληξαι με την ευθειβολία του και με την ποιότιτά του. Πολύ λιγότερη ανάκρουση , σχεδόν τέλεια σκανδάλη και απόλιτα σκοπευτικά. Μιλάμε για βολές στα 22m και να κόβω τα αποτσίγαρα ( χωρίς οφθαλμίδιο πάντα ).
Εδώ οφίλω να πω και αρκετά λόγια για το μαγαζί και ιδιαίτερα για τον ιδιοκτήτη.
Το πήρα από το μαγαζί του κυρίου Πετρίδη Αθανάσιου ( Εγνατίας 3 Θεσ/νίκη ) ο οποίος είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος με ιδιαίτερη ευγένια και πολύ καλός επαγγελματίας. Τον θεωρώ φίλο μου πλέων και σας συνηστώ ανεπιφίλακτα να τον προτιμήσετε. Είναι πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου και πάντα πρόθυμος να βοηθίσει. Μακάρι να ειπάρχουν και άλλοι ίδιοι στον χώρο του όπλου , και οχι απλά να θέλουν να πουλίσουν και δεν βαριέσαι μετά.

Αποσυνδεδεμένος iraklis2010

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #625 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 20:21:58 μμ »
Μπραβο και σε σενα που μας ακουσες και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα το μετανοιωσεις αφου αμεσως καταλαβες την διαφορα.
Να χαιρεσαι το καινουργιο σου οπλο και καλες βολες.
ΥΓ να κανεις πολες δοκιμες με διαφορα βληματακια για να δεις ποιο αγαπαει το οπλο σου.Καλη επιτυχια.
ΑΕΤΣ ΕΠΛΑΣΤΑ ΑΣΟΝ ΘΕΟ
ΑΕΤΣ ΣΗ ΓΗΝ ΕΒΡΕΘΑ
ΚΑΜΙΑΝ ΚΙ ΠΟΥΣΜΑΝΕΨΑ
ΠΟΝΤΙΟΣ ΝΤΕ ΓΕΝΝΕΘΑ

HW  90  5,5 LAZAGLIDE BY DRAGON WALNUT BY HERCULES
DIANA 48 4,5 HANDMADE STOK IROCO BY HERCULES
SLAVIA 630 4,5  WALNUT BY HERCULES.....LAZAGLIDE AND VENOM  BY DRAGON

Αποσυνδεδεμένος xenofon

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #626 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 20:49:37 μμ »
Για τον Πετρίδη έχω να πω κ εγώ τα καλύτερα. Άψογος επαγγελματίας κ εξυπηρετικότατος. Αλλά όταν πηγαίνετε να ψωνίσετε να λέτε ότι είστε απ' το αεροβόλο gr. για να σας κάνει καλύτερες τιμές. Τώρα όσο για το "τα κινέζικα χτύπησαν" με 100 ευρώ που κάνει ένα ΒΑΜ 19, γιατί αυτό είναι το Χ20 με άλλο κοντάκι, τι περιμένουμε να πάρουμε...?

Αποσυνδεδεμένος Thorin

• Μέλος
  • *
  • I shoot therefore I am
    • Σκοπευτική Λέσχη "ΖΕΥΣ"
« Απάντηση #627 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 20:52:29 μμ »
;)
Steyr LP-10 - FWB C55 --- Baikal IJ-35M
Diana mod.38 4,5 - Weihrauch HW77 4,5 - Umarex 850 4,5 - Gamo Shadow 640 4,5
S&W 586 6" - Walther CP99 - Daisy 44 6" & 8" - Crosman 357 4" & 8" - ΗW40PCA

Αποσυνδεδεμένος blackge

• Μέλος
  • *
« Απάντηση #628 στις: 12 Νοεμβρίου, 2010, 21:49:59 μμ »
Φίλε Canta
Καλός ήλθες στο φόρουν τον φίλων του αεροβόλου όπλου.
Προσπάθησαι σε παρακαλώ ( όπως και άλλοι φίλοι σου λένε ) να μην αναφέρεσαι μέσα από το φόρουμ σε κυνήγι με αεροβόλο << τους λόγους μπορείς να τους καταλαύεις... >>.
Όσο για το beretta stoeger X50 τι να σου πω,μακάρι να σου βγεί καλό αν τελεικά το αγοράσεις.
Πάντος εγώ με το Χ20 την είχα πατίσει ( μπορείς να διαβάσεις σχετικά ) και καλά που άκουσα τις συμβουλές των φίλων και πήγα και το άλλαξα με ένα BSA comet που μου άρεσαι και γλύτωσα.
Μπορεί το stoeger να είναι ένα πολύ όμορφο όπλο αλλά << το τυρί το βλέπεις , την φάκα δεν την βλέπεις??? )
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σου για οποιαδίποτε βοήθεια.

Φιλικά Γιώργος.

Αποσυνδεδεμένος raftoput

• Μέλος
  • *
    • AudiClubPrive
« Απάντηση #629 στις: 14 Νοεμβρίου, 2010, 16:36:01 μμ »
Καλημέρα σε όλους σας και με το καλό να ψηφίσετε, όσοι είναι να πάτε! (Μιας και είναι τέτοια η μέρα)
Ονομάζομαι Θέμης, κυκλοφορώ μεταξύ Ξυλοκάστρου Κορινθίας και Πάτρα Αχαίας και έχω αγοράσει από το 2001 το Baikal MP654K (Makarov), τότε το χρησιμοποίησα ελάχιστα, τώρα το έχω πλέον πάρει ζεστά το θέμα.
Μετά από καιρό (σχεδόν 3 χρόνια+) ξεκλείδωσα πάλι το τσαντάκι και το έβγαλα να πάρει λίγο αέρα... Το έλυσα, το καθάρισα με brunox® Waffenpflege και έριξα και μερικές "αναγνωριστικές" όταν πήγα στο εξοχικό να αποκτήσουμε πάλι το feeling... ;D
Μιας και απ' ότι γνωρίζω, οι γύρω περιοχές δεν έχουν κάποιο σκοπευτήριο, αν και υπάρχουν όμιλοι, θα εξασκούμαι όποτε καταφέρνω να ανεβαίνω στο εξοχικό.

Μερικές ερωτήσεις:
1) Κάπου διάβασα για κάποιο προστατευτικό λάδι/είδος λιπαντικού στρώματος, θα μου πει κάποιος ποιο είναι αυτό, μιας και κοντά στο κλείστρο είδα κάποια σημάδια σκουριάς.
2) Τελικά ο νόμος τι ορίζει? (το ότι θέλει μόνο επίδειξη ταυτότητας το έχω εμπεδώσει, αν και "γνωστός" που είναι αστυνομικός, όταν τον ρώτησα τι και πως μου είπε ένα ξερό "δεν βγάζεις άδεια") Μπορώ να το πηγαινοφέρνω στο εξοχικό μου χωρίς πρόβλημα ή ισχύει το ίδιο που ισχύει για τα πυροβόλα όπλα?
3) Κατά την μεταφορά του πρέπει να το έχω λυμένο και στο κουτί του ή μπορώ να το έχω πάνω μου σε θήκη κάποιας μορφής?

Αν θελήσει κάποιος να δώσει κάποια συμβουλή καλοδεχούμενη! Όπως επίσης αν δεν έχει τεθεί σωστά μέρος της δημοσίευσής μου, ας μετακινηθεί στο σωστό σημείο!

Καλώς σας βρήκα, αν και εντελώς τυχαία!