οκ.οποτε απο εκει παιρνω μονο το οπλο.αλλα ποιο?ελα ντε!!εχει πολλες εκδοσεις του hw 80.ποιο να παρω?
Ωραιο διλημμα .Τρια εξαιρετικα οπλα.Αγαπητε κατ,εμε 97κ 4.5 σε οποια εκδοση και να το παρεις.
Για όρθια βολή πάντως, όπως νομίζω ότι την εννοείς, δεν θα πρότεινα το 97 (πολυ βαρύ και εμπροσθοβαρες). Το 80 είναι πιο κατάλληλα ζυγισμενο για αυτήν την χρήση. Δες και το 95.
To τι συμβουλεύει ένας έμπορος στην Ελλάδα μάλλον δεν έχει καμιά σημασία καθώς οι περισσότεροι εμπορεύονται μαζί με τα αεροβόλα και κυνηγητικά είδη , ψαροντούφεκα , είδη αλειίας , κάμπινγκ κτλ και οι περισσότεροι δεν είναι καλοί γνώστες του αντικειμένου. Αλήθεια είναι πως ένα 4.5άρι έχει μικρότερη πτώση στην τροχιά του από ένα 5.5άρι . Η αλήθεια που παραλήφθηκε να ειπωθεί από τον έμπορα είναι πως το 5.5άρι είναι πιο σταθερό στον πλευρικό αέρα και αυτό του δίνει πλεονέκτημα στις μακρυνές βολές. Τό άν πρέπει να πάρεις 4.5άρι ή 5.5άρι θα το ξέρεις μόνο εσύ αφού ρίξεις και με τα δύο. Πριν από 16 περίπου χρόνια απέκτησα το πρώτο μου 5.5άρι και από τότε δεν θέλω ούτε να το βλέπω το 4.5άρι. Είναι και θέμα προσωπικών προτιμήσεων.
Αγαπητέ φίλε το 97άρι είναι λίγο πιο βαρύ αλλά πιο κόμπακτ σχήμα και ειδικά με την πιστολοειδή λαβή θα βολέψει περισσότερο ένα μάλλον κοντό άντρα όπως εγώ είμαι 1.72 όπως είπα.
Η αλήθεια που παραλήφθηκε να ειπωθεί από τον έμπορα είναι πως το 5.5άρι είναι πιο σταθερό στον πλευρικό αέρα και αυτό του δίνει πλεονέκτημα στις μακρυνές βολές.