Παράθεση από: DeltaN στις 23 Οκτωβρίου, 2011, 21:11:09 μμΠαράθεση από: Kyriakos87 στις 23 Οκτωβρίου, 2011, 16:33:25 μμΑμα εχεις αποφασίσεις να παρεις το 90αρι που ειναι απο τα πολυ δυνατα της weihrauch σίγουρα θα πρέπει να το πάρεις 5,5 για να το εκμεταλλευτείς περισσότερο. εχει αρκετή δυναμη για να εχεις καλή τροχιά με 5,5 βολίδα και θα ριχνει πιο μαλακα απο το 4,5 το οποιο θα του πέφτει ελαφρύ σαν διαμέτρημα.θα χασω ομως σε αποσταση.Απλα ελεγα μηπως με βαρια 4.5αρια εστρωνε η κατασταση.Μηπως να το ξανασκεφτω για κανα HW80 ;τι εννοείς οτι θα χάσεις σε αποσταση??Για μακρινές βολες?
Παράθεση από: Kyriakos87 στις 23 Οκτωβρίου, 2011, 16:33:25 μμΑμα εχεις αποφασίσεις να παρεις το 90αρι που ειναι απο τα πολυ δυνατα της weihrauch σίγουρα θα πρέπει να το πάρεις 5,5 για να το εκμεταλλευτείς περισσότερο. εχει αρκετή δυναμη για να εχεις καλή τροχιά με 5,5 βολίδα και θα ριχνει πιο μαλακα απο το 4,5 το οποιο θα του πέφτει ελαφρύ σαν διαμέτρημα.θα χασω ομως σε αποσταση.Απλα ελεγα μηπως με βαρια 4.5αρια εστρωνε η κατασταση.Μηπως να το ξανασκεφτω για κανα HW80 ;
Αμα εχεις αποφασίσεις να παρεις το 90αρι που ειναι απο τα πολυ δυνατα της weihrauch σίγουρα θα πρέπει να το πάρεις 5,5 για να το εκμεταλλευτείς περισσότερο. εχει αρκετή δυναμη για να εχεις καλή τροχιά με 5,5 βολίδα και θα ριχνει πιο μαλακα απο το 4,5 το οποιο θα του πέφτει ελαφρύ σαν διαμέτρημα.
Tελικα πηρα το HW90 σε 5.5. Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Oldtimer δεν τα μπερδευω νομιζω οτι το εχω ψαξει αρκετα,απλα τα 97 κ 98 μ αρεσουν εμφανισιακα αλλα θα τα επαιρνα σαν δευτερα αεροβολα λογω του οτι δεν εχουν σκοπευτικα τα οποια χρειαζομαι (παλιας σχολης).Για το οπλο νομιζω πλεον οτι δεν χρειαζονται σχολια.To προβλημα μου τωρα ειναι οτι το εχω μηδενισει στα 25 μετρα και το γκρουπ του ειναι σε 15 με 20cm αποσταση απο βολιδα σε βολιδαδιασπαρτα με ταση αριστερα και λιγο κατω.Εχω ριξει περιπου 400 βολες (ανοιχτα σκοπευτικα) αλλα μονο με JSB exact Jumbo στα 5.52mm απο καρεκλα με στηριγμα στο αριστερο χερι και ελαφρυ κρατημα αλλα και ορθιος.Το αεροβολο δεν εχει ντιζελαρει σχεδον καθολου μονο στις 250 με 300 βολες σε κανα 2 βολες και ελεγχω συνεχεια τις βιδες.Θα δοκιμασω απο βδομαδα και αλλες βολιδες και θα σας ενημερωσω για αποτελεσματα....και παλι ευχαριστω
Ότι θέλετε να ρωτήσετε για τα μοντέλα της Weihrauch. Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος που θα βρείτε τις απαντήσεις σας!