Παράθεση από: warover στις 11 Μαρτίου, 2013, 19:39:47 μμΠαράθεση από: geotrvs στις 11 Μαρτίου, 2013, 19:36:16 μμσε ποια μαγαζια πηρες στην κυπρο?oploeborikh στειλα μαιλ και εκανα και περιπου 10 τηλεφωνα καμια απαντηση thegunsworld δε το εχει Ο Αλέξανδρος της Οπλοεμπορικής ταξιδεύει για Γερμανία και γι'αυτό μάλλον δεν απαντάει στα τηλέφωνα.Του έχει καθυστερήσει τις παραγγελίες η WEIHRAUCH και πηγαίνει για να δει τι γίνετε.Το ξέρω γιατί μιλήσαμε πριν φύγει και του παράγγειλα ένα HW95 με κοντάκι από 98 για έναν φίλο μου και περιμένω τηλέφωνό του.Προσπάθησε πάλι να τον βρεις στο κινητό του ώστε να το βάλει στην παραγγελία που περιμένει.
Παράθεση από: geotrvs στις 11 Μαρτίου, 2013, 19:36:16 μμσε ποια μαγαζια πηρες στην κυπρο?oploeborikh στειλα μαιλ και εκανα και περιπου 10 τηλεφωνα καμια απαντηση thegunsworld δε το εχει
σε ποια μαγαζια πηρες στην κυπρο?
...τι έγινε ωρέ και έχουμε και κρίση ! ...95-97-98-100 άρια, εξαντλημένα σε Ελλάδα -Κύπρο ....εεεε τον θέλουμε λοιπόν τον Γερμανό μας
Παράθεση από: KONI στις 11 Μαρτίου, 2013, 20:36:55 μμΠαράθεση από: warover στις 11 Μαρτίου, 2013, 19:39:47 μμΠαράθεση από: geotrvs στις 11 Μαρτίου, 2013, 19:36:16 μμσε ποια μαγαζια πηρες στην κυπρο?oploeborikh στειλα μαιλ και εκανα και περιπου 10 τηλεφωνα καμια απαντηση thegunsworld δε το εχει Ο Αλέξανδρος της Οπλοεμπορικής ταξιδεύει για Γερμανία και γι'αυτό μάλλον δεν απαντάει στα τηλέφωνα.Του έχει καθυστερήσει τις παραγγελίες η WEIHRAUCH και πηγαίνει για να δει τι γίνετε.Το ξέρω γιατί μιλήσαμε πριν φύγει και του παράγγειλα ένα HW95 με κοντάκι από 98 για έναν φίλο μου και περιμένω τηλέφωνό του.Προσπάθησε πάλι να τον βρεις στο κινητό του ώστε να το βάλει στην παραγγελία που περιμένει. πηρα και στα δυο τηλεφωνα που εχει online αλλα τπτ ΥΓΤο 98 δεν ειναι το 95 με αλλλο κοντακι απλα?
Σημερα πηρα το hw98 απο οπολοεμπορικη και περιμενω να μου το στειλουν οποτε για οποιον ενδιαφερετε οπλα ηρθαν
...καλές βολές και να περάσεις ατέλειωτες ευχάριστες βολές και ώρες μαζί του
400ευρο ολα μεσα
Ομορφα πράγματα Καλορίζικο, θα το λατρέψεις Τι ταλαιπωρίες είχες με το ταχυδρομείο ?
καλορίζικο εύχομαι να το χαρείς πες μας εντυπώσεις στο χαρτί και όχι μόνο