φιλτατε mangusta θα διαφωνισω θεωρω οτι οι τσιμουχες και τα ελατηρια της HW ειναι ισως τα καλυτερα μανισια. δουλευουν χρονια, αξιοπιστα και με καλη ομοιομορφια βολων.για τους οδηγους συμφωνω αλλα υπαρχουν και αλλες (αξιοπιστες) λυσεις πριν την κατασκευη νεων.ενα HW μπορει με κοστος κατω απο 5 ευρω, μαζι με τα λιπαντικα, και λιγη προσωπικη εργασια να γινει ΑΨΟΓΟ. ναι υπαρχει διαφορα με το v-mach, αλλα για πολλους απο εμας ειναι μικρη και πολυ ακριβη για την χρηση που κανουμε. αν εξαιρεσουμε την "μουρη" δλδ η καλυτερη βελτιωση, κατα την ταπεινη μου γνωμη, σαν σχεση τιμης/αποδοσης ειναι ανοιγμα, περιποιηση και αλλαγμα του ελατηριου μονο με ενα τιταν.
Η ερώτηση απευθύνθηκε πρός τον κύριο Ripper18.Νομίζω ότι μόνο εκείνος μπορεί να καλύψει την απορία μου.Ευχαριστώ.
Κύριε Ripper18 συμφωνείτε και καλά κάνετε,αλλά συνάμα φιγουράρει και ένα V-mach στο HW97 που διαθέτετε.Μας το εξηγείτε λίγο,γιατί δεν συνάδει με τα προηγούμενα.
Ξέρει κανείς τι διάμετρο έχουν οι τσιμούχες πιστονιού στα HW30/HW50.Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι 30mm αλλά δεν είμαι σίγουρος .
Βαγγελη γινε πιο συγκεκριμενος...30 χιλ ειναι τα 80 και 35.26 χιλ ειναι τα καινουργια 50, τα παλια ειναι 25...για το 30 δεν ξερω αλλα ειναι πιθανο να ειναι 25, οπως νομιζω οτι ειναι και το 55.παντως εχω συναντησει κυλινδρους που οι 25αρες ειναι χαλαρες και οι 26αρες πολυ σφιχτες !! και σε παλιο 77αρι...