Αν εννοεις εμενα shooter5, εγω απλα ειμαι απαιτητικος απο τη ΣΚΟΕ μιας και ανηκω σε αυτην.Δεν ειμαι αντιθετος ουτε με το FT, ουτε με το σωστο κυνηγι.Μακαρι ολοι μας να μπορουμε να συνυπαρχουμε, να υπαρχουν 10αδες αγωνισματα και 10αδες σκοπευτηρια.DotUser δεν ειπα οτι πρεπει να ενταχθει το FT στη ΣΚΟΕ. Ουτε με ενοχλει να ενταχθει.Εχει πολλα αθληματα η ΣΚΟΕ που δεν ασκουνται πουθενα, εν μερει γιατι δεν ενδιαφερεται κανενας.Η χρησιμοποιουνται σαν παραθυρακια απο καποιους. Η κοστιζει χωρις να εχει αρκετο κερδος σε αυτους που κινουν νηματα.
- στοχος της παραπάνω προσπάθειας δηλ εισαγωγής του κινουμενου στοχου στον σύλλογο ήταν φυσικά η νόμιμη κατοχή Οφθαλμίδας. Εκεινο που πραγματικά με ενδιέφερε - οπως ισως θα έχεις καταλάβει - είναι να ασκουμαι με τα όπλα μου σε στόχους FT ΝΟΜΙΜΑ σε περιβάλλον σκοπευτηρίου με Οφθαλμίδιο. Η συμμόρφωση του στοχου με τις προδιαγραφές της ISSF λιγο με ενδιαφέρει. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η εύρεση χώρων για βολή με τα αεροβόλα μου και αυτοπροσπάθησα ανεπιτυχως να λύσω. Γι αυτο βλέπω την νομιμοποίηση του κυνηγιου με αεροβόλο ως μάννα εξ ουρανού. Στην ζωή μου έχω κυνηγήσει μία φορα με λειόκαννο - καμία με αεροβόλο - και δεν με ενδιαφερει το κυνήγι ως κυνήγι. Σέβομαι απολύτως όμως του δικαίωμα των κυνηγων να ασκουν το χόμπι τους και προσβλέπω στα παραπλευρα οφέλη τη απο το νομιμο κυνηγι με αεροβόλα - για το θεμα κοστους αγωνων προπονήσεων κλπ -προφανως ρίχνεις .22 αυτο όμως δεν είναι το κοστος για 9mm,.40 η και για .45 στην πρακτικη η στο σταθερο κεντρικής πυροδότησης.Εχω χαλάσει αρκετα χρηματα και ξερω
Φίλε ThorinΤο μυνημα σου με έκανε να χαμογελάσω πικρα αναπωλώντας σε τι σκοπευτήρια και συνθηκες γινονται οι "αγώνες" Η τελευταία φορα που εριξα ανθρώπινα ήταν το '97 στο σκοπευτηριο του Βυρωνα - απο τότε σε πεδια βολής (Χαιδαρι, Πατρα) η νταμάρια οπως στο Μαρκόπουλο πριν γινει το σκοπευτηριο. Καλα για πρσκτικη σλλσ γισ σταθερο στοχο ....Λές να χαλαω εγω τι σουπα στη ΣΚΟΕ επειδή θελω να χρησιμοποιώ νομιμα τα οπλα στο σκοπευτηριο? Μακαρι το πρόβλημα τους να ήταν το μη σύμφωνο με τους κανονισμους running target στην Πάτρα. Αλήθεια τι έκανε η ΣΚΟΕ - εννοω ουσιαστικα οχι κλαψουρισματα - για το Ολυμιακό σκοπευτηριο και την αποδοση του πλήρως στην σκοπευτική κοινότητα ?