Τρώγονται οι καρακάξες και οι κάργιες??
Παράθεση από: sniperman στις 22 Ιανουαρίου, 2011, 00:44:13 πμΤρώγονται οι καρακάξες και οι κάργιες?? ...άμα πέσει πείνα...να δεις πως τρώγονται !
Παράθεση από: alpha-63 στις 22 Ιανουαρίου, 2011, 00:49:19 πμΠαράθεση από: sniperman στις 22 Ιανουαρίου, 2011, 00:44:13 πμΤρώγονται οι καρακάξες και οι κάργιες?? ...άμα πέσει πείνα...να δεις πως τρώγονται ! Του χρόνου θα επιτραπεί στα σίγουρα
Παιδια το κυνηγι με αεροβολο δεν προκειται να επιτραπει.Αν και κυνηγος ,και διαβαζοντας τους ορους στην αδεια, ενας απο τους λογους ειναι οτι το αεροβολο-τοξο-ακομη και η σφεντονα, παγιδες κλπ, δεν κανουν θορυβο, με αποτελεσμα να μη δινεις στο θηραμα λογω αστοχιας, την ευκαιρια να φυγει.Φανταστειται τι εχει να γινει εαν ξαμοληθουμε ολοι στο βουνο με αεροβολα σε περιοδο κυνηγιου με τις δυναμεις αυτες.Το ατυχημα ειναι σιγουρο,οταν το σφαιρακι παει ανετα 150m, και ποιο μακρια.Ποσοι λαγοι θα πανε νυχτα υπερ της πατριδος, με ανεση κι ολας αφου δεν ακουγεται τιποτα,και ποσα αλλα.Δεν μπορουμε να ζηταμε κατι με βαση το σκεπτικο μας,αλλα και με την αλλη οψη του νομισματος που αφορα τους ανεγκεφαλους. Ακομη και στο κυνηγι τωρα τα πραγματα ειναι δραματικα.Εγω προσωπικα φετος δεν εβγαλα αδεια.Δεν εχω διαθεση ποια.Τα μηχανακια εγιναν μηχανες.Το ταιναρο ηταν η πηγη για ορτυκια αφου ξεκουραζονταν για να συνεχισουν το ταξιδι.Τωρα τιποτα,αφου εκτος απο την ελλαδα που βαζουν χιλιαδες ,τωρα ξυπνησαν στην αλβανια-σκοπια-βουλγαρια.Κανονικα πρεπει να υπαρχει μια παυση στο κυνηγι.Δεν ξερω ποσο διαστημα,αφου ο ελεγχος για τα παραπανω ειναι ανυπαρκτος.Λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη