Φίλε AL δεν μπορω να συμφώνησω περισσότερο, δεν μπορώ να παραβλεψω το γεγονός οτι σε μια πιθανή περίπτωση που θα επιτραπεί το κυνήγι δεν θα ήθελα να είμαι σε κυνηγοτοπο και να περιτριγυριζομαι απο 18χρονα με fx boss και air ranger.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Συμφωνώ άλλα στο λειοκανο θα ρίξεις την τουφέκια και στα 60 δεν σου κανει τίποτα. Στα 60 ενα βλήμα 40 grain... Ας μην κινδυνολογουμε, και πρώτος εγώ, ας πούμε οτι ας επιτρεπόταν με περιορισμους.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά επικίνδυνα τα πράγματα. Τα ατυχήματα που ακούγονται κάθε χρόνο αφορούν τους κυνηγούς αγριόχοιρου που από ασυνειδησία και πλεονεξία σκοτώνονται κάθε χρόνο αρκετοί από αυτούς. Σε άλλου είδους κυνήγια πολύ σπάνιο να ακούσεις ατύχημα. Τώρα εάν επιτρεπόταν το κυνήγι έστω των επιβλαβών εννοείται ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος θα κατέχει άδεια κυνηγίου η οποία θα χορηγείται κατόπιν σχετικών εξετάσεων περί οπλοχρησίας. Και στο φινάλε γιατί να επιτρέπεται αλλού και να απαγορεύεται εδώ σε εμάς, τί είμαστε εμείς τίποτα "μπαμπουίνοι" διαννοητικά υποδεέστεροι από τους υπόλοιπους εταίρους μας ;
Να μου επιτρεψετε να ρωτησω γιατι γινεται αυτη η συζητηση με τα 18χρονα