Αγαπημενο μου Αθλημα.. αλλα τι να το κάνω που δεν εχουμε σκοπευτήριο σταθερου στόχου στη Λαρισα.Εχω ενα FWB 601 και ενα 300S.
Εχετε ομως ωραιοτατο στο βολο
Παράθεση από: gtavo στις 24 Φεβρουαρίου, 2010, 14:51:10 μμΠραγματι πολυ χρησιμοπροχθες πhρα και εγω γυαλια απο το Varga αλλα δεν εχουν ερθει ακομη.Εσυ που εχεις εμπειρια Γιωργο τι προσφερουν ακριβως?Εγω τα πηρα κατα κυριο λογο για το eyeshield γιατι εχω προβλημα με τα δυο ματια ανοιχτα (ελλειψη εμπειριας) και γιατι με την ιριδα ειδα διαφορα στο βαθος του πεδιου δηλαδη μπορουσα να εστιασω στην ακιδα και ταυτοχρονα να μην μου κανει ο στοχος ειδωλοΑκριβως οπως τα λες.Συνιθιζεται να προσθετουν και .25 με .50 βαθμο πρεσβυωπιας, με σκοπο να θολωνει περισοτερο ο στοχος και να νεταρει το μπροστινο σκοπευτικο. Τον στοχο δεν τον θελουμε πολυ νεταρισμενο για να μπορουμε να τον αγνοουμε. Eπισης μπορουμε να φερουμε το κεντρο του φακου των γυαλιων (φοραω γυαλια μυωπιας) εχει που μας βολευει στην σταση σκοπευσης, ειναι σχεδον αδυνατο να κοιτας μεσα απο το κεντρο συμβατικων γυαλιων ενω εισαι σε σκοπευτικη σταση. Eγω την ιριδα ελπιζω να την αξιοποιησω στο Ελευθερο Πιστολι περισσοτερο στα 50m που ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα
Πραγματι πολυ χρησιμοπροχθες πhρα και εγω γυαλια απο το Varga αλλα δεν εχουν ερθει ακομη.Εσυ που εχεις εμπειρια Γιωργο τι προσφερουν ακριβως?Εγω τα πηρα κατα κυριο λογο για το eyeshield γιατι εχω προβλημα με τα δυο ματια ανοιχτα (ελλειψη εμπειριας) και γιατι με την ιριδα ειδα διαφορα στο βαθος του πεδιου δηλαδη μπορουσα να εστιασω στην ακιδα και ταυτοχρονα να μην μου κανει ο στοχος ειδωλο
Το LPM1 ειναι πολυ ομορφο πιστολι και στην αρχικη του μορφη (Single Stroke Pneumatic)και κυνηγαω στα μεταχειρισμενα κανενα σε χαμηλη τιμη.Οι λαβες που λενε πολυ ειναι οι RINK, προς το παρον στοκαρω και λιμαρω την μαμισια και οταν θα την εχω εκει που την θελω λεω να παω σε RINK και να κανω μονο τις μετατροπες στις οποιες θα εχω καταληξει. Επισης μπορεις να στειλεις την δικη σου και να στην αντιγραψουν με laser scanner και CNC προσθετοντας και τα προτερηματα του δικου τους σχεδιου.
Η αστυνομια το εχει μετατρεψει σε γραφεια και κρατητηρια...Εχει πεθανει πλεον. Ποιος ξερει που βρισκονται οι ηλεκτρονικοι στοχοι του...Λιγα κοματια εχουν παει Ελευσινα που προπονειται η Εθνικη Ομαδα ΑΜΕΑ.Αλλα οι στοχοι για τα 25μ και 50μ, καπου θα σαπιζουν, μαζι με οθονες για το κοινο, συστημα βαθμολογιας κλπ
http://www.druckluftwaffenonline.de/ Πηγαινε kurzwaffen το νουμερο 406 Βεβαια η τιμη δεν ειναι ιδιαιτερα χαμηλη
Παράθεση από: gtavo στις 24 Φεβρουαρίου, 2010, 15:40:39 μμhttp://www.druckluftwaffenonline.de/ Πηγαινε kurzwaffen το νουμερο 406 Βεβαια η τιμη δεν ειναι ιδιαιτερα χαμηληΧρησιμο site thanks!
Η μεγαλη ντροπη της Ελλαδας ειναι το ολυμπιακο στο Μαρκοπουλο.Δηλαδη ποσο ξεφτιλες μπορει να ειμαστε?Να εχουμε τετοιο σκοπευτηριο και να ρημαζει..Το πηρε λεει η αστυνομια... ναι καλα!