Ta Sellier Bellot δεν συγκρινονται σε ποιοτητα με τα υπολοιπα που αναφερεις, θα πετυχες διπλη γομωση φαινεται.Το 510 στο ελευθερο ειναι αξιοσεβαστο score στα Ελληνικα δεδομενα!Γενικα δεν διαφωνησα με την τεχνικη υποσταση της διαφορας απο σφαιρακι σε σφαιρακι, απλα πιστευω οτι εκτος απο συγκρισεις ακραιων περιπτωσεων, οι διαφορες ειναι δυσδιακριτες οταν υπολογισεις ποσο μεγαλη ειναι η διασπορα που προκαλει ο ιδιος ο σκοπευτης.Αν δοκιμασεις Gamo εναντιον HN, θα τη δεις τη διαφορα σιγουρα. Αν συγκρινεις RWS R10 Rifle με ΗΝ Sport που εχουν μισα λεφτα αλλα ειναι αποποιοτικη μαρκα, νομιζω οτι λιγοι θα μπορουσαν να διακρινουν διαφορα. Μιλωντας παντα για αληθινες βολες με το χερι, στην μεγγενη μπορεις να διαπιστωσεις διαφορες απο διπλανες παρτιδες με ολοιδια τεχνικα χαρακτηριστικα.
Δεν ηξερα οτι ειναι και αλλα παιδια του forum ενεργα στους αγωνες σταθερου, ξερω οτι αρκετα παιδια εχουν αγωνιστικα οπλα αλλα δεν εχει κανει κανεις αναφορα σε αγωνες! Να συναντηθουμε στον επομενο να συστηθουμε
Είναι το επόμενο σαββατοκύριακο, ο καθε συλλογος κατεβαινει με 3 αθλητες ανα αγωνισμα οποτε χρειαζεται να σε επιλεξει ο συλλογος σου και να σε δηλωσει. Εσυ νομιζω δεν εχεις ιδιαιτερο ανταγωνισμο?
Ωραια! Εγω θα ειμαι 100% εκει, αλλα δεν θα αγωνιστω μιας και δεν ειμαι στους 3 καλητερους του συλλογου (ακομα!).
H ιριδα βοηθαει, αλλα θεωρειται κακη συνηθεια γιατι μπορεις να την ρυθμισεις ωστε να βλεπεις και ακιδα και στοχο που μοιαζει βολικο αλλα ειναι λαθος τεχνικη. Αφηνε την τερμα ανοιχτη για αρχη στο αεροβολο καλητερα.