Εγω παντως ειμαι ο καλυτερος στο αεροβολο πιστολι του συλλογου μου.Το οτι ειμαι και ο μοναδικος σε αυτο το αθλημα στο συλλογο δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασια!
Λοιπον! Κατοπιν ελεγχου, διαπιστωνω οτι τα Econ ειναι 7,48 grains, ενω τα (Finale) Match Pistol ειναι 7,56 grains. Οποτε δεν ειναι απο το ιδιο die...
Παράθεση από: gtavo στις 01 Απριλίου, 2010, 09:30:15 πμΕγω παντως ειμαι ο καλυτερος στο αεροβολο πιστολι του συλλογου μου.Το οτι ειμαι και ο μοναδικος σε αυτο το αθλημα στο συλλογο δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασια! Εγω στον πρωτο μου συλλογο αποτελουσα το 50% της δυναμης στα αεροβολα.Στον πρωτο μου αγωνα Α κατηγοριας εσπασα το ατομικο ρεκορ του αλλου 50%,του προεδρου Εριχνα μαλιστα χωρις ραφακι στη λαβη τοτε, γιατι ηταν medium και δεν με χωρουσε με τιποτα.
Kupferkopf εχω καμποσα κουτακια, τα χρησιμοποιω σε ολα τα αεροβολα μου για plinking, στο Steyr δεν του αρεσαν ιδιαιτερα.Τα αγοραζα 2,95 αλλα φετος τα πηγαν 3,95 για καποιο λογο, καλη αυξησουλα ε? Πριν την κριση μαλιστα. LoLΠραγματι πολυ καλοφτιαγμενα παντως, καλη ποιοτητα.
Μαλιστα καταλαβα απο που θα αποδρασεις...Εχουν πλακωσει και κατι "ληστειες" εκει ε?Τεραστιο κακο στη σκοποβολη κανουν ολοι αυτοι οι μπαρουτοκαυτικοι συλλογοι...
Είναι σύνηθες φαινόμενο η αθλητική υπόσταση ενός χόμπυ (τουλάχιστον αρχικά) να σε κερδίζει τελικά ολοκληρωτικά.Σε άθληματα μάλιστα όπως είναι η σκοποβολή το σημείο που με "κερδίζει" πως έχεις να συναγωνιστείς κάθε φορά ΚΑΙ τον εαυτό σου και όχι μόνο τους άλλους.