Φοβαμαι πως δεν εχεις δικιο δυστυχως...Δες την κοσμοσυρροη στο ΚΕΒΟΠ και δες την ερημια σε πολλους απο τους επισημους αγωνες.Οι προδιαγραφες της χωρας ειναι οι προδιαγραφες των πολιτων.Η κουλτουρα της πλειοψηφιας, αυτη ειναι τελικα. Η δευτερη ερωτηση των περισσοτερων που ζητανε πληροφοριες για τη σκοποβολη ειναι "εχετε και πυροβολα?"Η τριτη ειναι "δηλαδη θα μπορω να αγορασω και 45αρι/Μπερετα/Γκλοκ/Μαγκνουμ?"
. Εριξα μερικα και δεν με εντυπωσιασαν αλλα ουτως η αλλως ριχνω Sport μονιμα και εχω την υποψια οτι τα ελαφρα δεν με πανε το ιδιο καλα οσο τα βαρια. Θα ελεγα οτι δεν ειναι τοσο το γενικο γκρουπαρισμα, αλλα ποσο μακρια καταληγουν οι τραβηγμενες βολες. Με τα βαρια εχω περισσοτερες σωσμενες κακες βολες.
Εγώ θα είμαι αλλά δεν έχω μάθει ακόμη το πρόγραμμα για να κανονίσουμε κάτι ποιό συγκεκριμένα.Συμμετέχει και η γυναίκα μου και άλλοι φίλοι από το σύλλογο και θα ήθελα να ξέρω το πρόγραμμα πριν κανονίσουμε κάτι, έχω αγωνία να παρακολουθήσω όλους τους φίλους όπου μπορώ!Μέχρι την Παρασκευή θα γράψουμε πάλι για την συνάντηση. Δε θα χαθούμε πάντως... κάπως θα βρεθούμε, πριν στο ενδιάμεσο ή και μετά τον αγώνα!
Οι πειραγμενες λαβες ειναι μονοδρομος.Εριχνα με RINΚ με ενα FWB P34 πριν παρω το δικο μου.Αριστες λαβες και ο τροπος που ρυθμιζεται το ραφακι ειναι μοναδικος και πολυ χρησιμος.