Τόσο είναι μετά την μετατροπή σε ευρώ.Ψιλικορουφιάνοι- Χομπίστες .Ιδιαίτερη υποκατηγορία.
θα ηθελα να κανω μια "πονηρη" προταση...οποιοι απο τους φιλους ειχαν στο μυαλο τους να προχωρησουν σε καποια αγορα,ας την κανουν τωρα στο BAR..... ....
Παράθεση από: socratis στις 16 Μαρτίου, 2010, 08:07:46 πμKαλημερα σε ολα τα παλικαρια.Φρεσκιες πληροφοριες για το θεμα θελουν ο ενοχος να ειναι καποιος που με εκανε να πεσω απο τα συννεφα καθωσ μολις προσφατα εμαθα ποιος και τι ειναι.μαλιστα εξεφρασα δημοσια τον θαυμασμο μου γιατην τεχνη του αλλα και στον ιδιο με πμ.Η συμπεριφορα αυτη θυμιζει καταδοτη στη γερμανοκρατουμενη ελλαδα του 40 και ευχομαι να μην αφορα τον συγκεκριμενο ανθρωπο γιατι θα νιωσω γελοιος που τον εκθιασα.Ειναι κριμα γιατι τις ικανοτητες που εχει θα μπορουσε ναεχει συνεχεια δουλεια και τωρα θα την χασειΕπειδη νιαου νιαου κανει μονο η γατα Σωκρατη και εγω χθες το εμαθα και ασχετα τι νομιζεται για μενα ηταν αυτα τα 12λιβρα εισοδημα.Το τελευταιο καιρο εφτιαξα τεσσερα απο τα οποια πηρα τεχνικα και φαι αρα μαλλον ζημιωνομαι απο την ολη υποθεση.Η κυρια πηγη εισοδηματος αιναι τα τεχνικα και οχι τα μιζερα ποσοστα απο πωλησεις.Εσυ θα σκοτωνες την χηνα με τα χρυσα αυγα.Παρακαλω σταματηστε να με δειχνεται χωρις αποδειξεις οτι εκανα κατι γιατι το ΒΑR εστελνε πολλα ειδη πραγματων,οπως και οι γερμανοι,οι κυπριοι,οι ισπανοι,οι ολλανδοι μηπως τους επιασα και ολους αυτους.Αναωτηθηκατε μηπως συμβαινει κατι αλλο,παρτε αεροβολα απο το UTTINGS H MANCHESTER AIRGUNS ανοιξτε ενα AIRGUNNER και υπαρχουν απειρα μαγαζια να αγορασετε,αλλα αφηστε εμενα υσηχο.Οσο για την εκθεση δεν θα ερθω λογω υπερβολικου κοστους (2500) στη κριση ,θα επρεπε να πουλησω τα αεροβολα ενος ετους για να τα βγαλω ΚΥΡΙΕ EINHORN
Kαλημερα σε ολα τα παλικαρια.Φρεσκιες πληροφοριες για το θεμα θελουν ο ενοχος να ειναι καποιος που με εκανε να πεσω απο τα συννεφα καθωσ μολις προσφατα εμαθα ποιος και τι ειναι.μαλιστα εξεφρασα δημοσια τον θαυμασμο μου γιατην τεχνη του αλλα και στον ιδιο με πμ.Η συμπεριφορα αυτη θυμιζει καταδοτη στη γερμανοκρατουμενη ελλαδα του 40 και ευχομαι να μην αφορα τον συγκεκριμενο ανθρωπο γιατι θα νιωσω γελοιος που τον εκθιασα.Ειναι κριμα γιατι τις ικανοτητες που εχει θα μπορουσε ναεχει συνεχεια δουλεια και τωρα θα την χασει
Dear George It was very good to talk to you today and clear up this mess regarding our company and allegations being made against us. I accept that you have nothing to do with this. It seems the person who has rung and e-mailed us is pretending to be the Air arms importer and making many threats.The reason is that we were lead to believe we could export any airguns to Greece, unfortunately we have now found that that are certain guns we cannot ship as well as silencers and a few other items, so indeed, the person pretending to the importer was correct. We do not want to break the law and now we understand, thanks in part to your advice, we will take steps to make sure we follow the law.I am very sorry to hear that you have been accused of causing this trouble on the forums, I want you to understand that i have never mentioned your name or business. It seems that because I told a customer that the guy who rang us claimed to be the importer that people now think it is you. I would like you to publish this e-mail on the forum to prove it is not you in my opinion . If any forum member still does not believe you please ask them to talk to me and I will confirm you have had nothing to do with this.I appeciate your advice and help on this matter, it has been very difficult to find out this information so I am indebted to you. I hope the guys on your forum understand and accept that you are a good guy . Best wishes p.s G96 blueing is £5.50 a bottle , they are 85gram bottlesLloyd Blackpool Air Rifles Ltd103-105 Elizabeth StreetBlackpoolLancsFy1 3lz Telephone sales 01253 622863sales/enquiries 01253 627720International sales 00 44 1253 627720Fax 01253 622890E-mail sales@airgunbuyer.comWebsite www.airgunbuyer.com βγαλτε μονοι σας τωρα τα συμπερασματα σας.ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ
sal4680461 τα γεγονοτα δεν φωτογραφιζουν καποιον!Τα λεγομενα των μελων φωτογραφιζουν κατα την γνωμη μου!Αν νομιζεις οτι υπαρχουν γεγονοτα που να φωτογραφιζουν καποιον παρακαλω να μου τα δειξειςhornetnik εγω ηδη εχω στειλει mail στον Lloyd για να μου διευκρινίσει αν μπορει. Μακαρι να μαθουμε καποτε την αληθεια