γενικης ταχυδρομικης συνεχεια σημερα παρελαβα ενα δεμα απο πυλαια θεσσαλονικης βαρους 9 κιλων κατα κριση τους οπλο κοντα στα 3,5 κιλα συν 1 χαρτοκιβωτιο και μια πανινη θηκη οπλου συνολικο βαρος 6 κιλα τραβηγμενα απο τα μαλλια επειδη το δεμα το παρελαβε αλλος απο εμενα ο κουριερ στην αρχη του ζητησε ενα εξωφρενικο ποσο της ταξης των 93 ευρω μετα απο γκρινια και βαβουρα χωρις η υπαλληλος να συμβουλευτει κανενα πινακα αποφανθηκε οτι επρεπε να πληρωσουμε 45 ευρω τα συμπερασματα δικα σας εγω παντως απο δω και περα θα χρησημοποιω ελτα
Παράθεση από: sal4680461 στις 22 Φεβρουαρίου, 2011, 16:28:53 μμγενικης ταχυδρομικης συνεχεια σημερα παρελαβα ενα δεμα απο πυλαια θεσσαλονικης βαρους 9 κιλων κατα κριση τους οπλο κοντα στα 3,5 κιλα συν 1 χαρτοκιβωτιο και μια πανινη θηκη οπλου συνολικο βαρος 6 κιλα τραβηγμενα απο τα μαλλια επειδη το δεμα το παρελαβε αλλος απο εμενα ο κουριερ στην αρχη του ζητησε ενα εξωφρενικο ποσο της ταξης των 93 ευρω μετα απο γκρινια και βαβουρα χωρις η υπαλληλος να συμβουλευτει κανενα πινακα αποφανθηκε οτι επρεπε να πληρωσουμε 45 ευρω τα συμπερασματα δικα σας εγω παντως απο δω και περα θα χρησημοποιω ελταφιλαρακι πορτα πορτα,ξερεις εσυ
Exω παραγγείλη, από το Εbay Αγγλίας, εδώ και 40 ημέρες μια οφθαλμίδα 4χ20 αλλά έχει καθυστερήση πολύ να γίνει η παράδοση της, υπάρχει πρόβλημα με την μεταφορική (νομίζω ΕΛΤΑ), ή έχει παρακρατηθεί για έλεγχο, πως θα το μάθω αυτό.!
ΕΛΤΑ,Δαγκοτω.