Αποστολέας Θέμα: Αυτοφωρο και δικασιμος.  (Αναγνώστηκε 96830 φορές)

Αποσυνδεδεμένος xenofon

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 723
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #45 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 12:34:28 μμ »
Καλά, κύριε mangusta, μην τρελαίνεστε... για διαδήλωση δικηγόρων μιλάμε...

Αποσυνδεδεμένος asrael

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 619
    • Αirguning in Greece
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #46 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 12:38:55 μμ »
http://www.apogevmatini.gr/?p=62572
http://tvxs.gr/news/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82%C2%BB
http://www.skai.gr/news/greece/article/152474/se-diathesimotita-tethikan-dyo-astyfylakes-gia-epeisodio-se-bar-/

Εγώ δεν αναφέρθηκα σε μυνήσεις που έχουν κατατεθεί αλλά στη δικαίωση αυτών που τις κατέθεσαν κυριε mangusta. Καμία μα καμία κατάληξη της μύνησης δεν βλέπει το φώς της δημοσιότητας κι όσες το βλέπουν γιατί είναι πολύ τρανταχτές ( η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ), η δικαιοσύνη τους χαϊδεύει.

Δεν θα αναφερθω σε τίποτα άλλο γιατί παρεκτραπήκαμε από το θέμα μας.
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Αποσυνδεδεμένος paha1971

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 476
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #47 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 12:42:40 μμ »
Έτσι εξηγείται που ψάχνω τον Χρυσοχοίδη τόσες μέρες τώρα. Πρέπει να τον βάλανε μέσα..
Πλάκα κάνω, αλλά αυτά δεν δίνονται στην Ελλάδα.
Artemis lr700w 5.5 (13 lbft)
Slavia 618 4.5  (3 lbft)

Αποσυνδεδεμένος basilzog

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 20
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #48 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:08:22 μμ »
Κύριε mangusta εσεις που ρίχνετε με το αεροβόλο σας; και τι χαρτιά έχετε επάνω σας κάθε φορά που μεταφέρετε το αεροβόλο σας και δεν το λέω με ιχνος κακιας αλλά υποδείξτε μας λοιπόν τον τέλειο τρόπο συμπεριφοράς του αεροβολιστή με το όπλο του.

Αποσυνδεδεμένος sal4680461

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2460
  • One Man Cant Change World That's why I use spotter
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #49 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:18:56 μμ »
κυριε mangusta αραγε εχετε πεταξει ποτε χαρτακι στο δρομο,εχετε περασει με πορτοκαλι ΄΄η κοκκινο επιτηδες η καταλαθος εχετε αρνηθει να παρετε αποδειξη ωστε η παροχη υπηρεσιων να σας ερθει πιο ευκολα αλλα και συμφωνα με την επαγγελματικη σας ιδιοτητα εχετε υπογραψει κιβδηλες καταστασεις μετακινησεως προσωπικου για να παρετε το επιδομα των παγιων οδοιπορικων ?Μην απαντησετε θα απαντησω εγω για εσας πιστευω χωρις να μπορω να το αποδειξω οτι τα εχετε κανει ολα τα παραπανω και ισως και αλλα πραγματα π.χ. προεγκριση για προμηθεια γραφικης υλης η οποια ως δια μαγειας μεταμορφωνεται σε μοκετα 'η πολυθρονα για το γραφειο του προισταμενου και μπορει να μην ησασταν ο ιθυνων νους αλλα μια υπογραφη σας εστω σαν μελος επιτροπης σας καθιστα το  ιδιο υπευθυνο.Μετα απο ολα αυτα πως μπορειται να ειστε τοσο επιθετικος εναντιων ολων των αλλων επιτελους καταλαβετε οτι προκαλειται το μενος μας
GAMO AF10
HAMERLI CR 20 CONVERTION TO PCP
WALTHER LGM-2 CONVERTION TO PCP
HW-100
Feinwerkbau 300
CZ 452 0,22 ULTRA MATCH
MOSSBERG 510 12CAL
BAIKAL MP153 12CAL
BAIKAL IJ 58 12CAL

Αποσυνδεδεμένος mangusta

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 118
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #50 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:30:37 μμ »
1ον:Ρίχνω πάντα σε σκοπευτήρια(όπου και βάση νόμου είναι το σωστό).Είτε σε κλειστά σκοπευτήρια συλλόγων,είτε σε ανοικτά όπως για παράδειγμα το σκοπευτήριο Μαλακάσας ή του Χαιδαρίου.
2ον:Τα χαρτιά που έχω μαζί μου είναι:Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας,Δελτίο Σκοπευτή,απόδειξη αγοράς του όπλου.
3ον:Μεταφέρω το/τα όπλα μου πάντα στο πόρτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μέσα σε θήκη που κλειδώνει και εννοείται άδειο.Τα υπόλοιπα παρελκόμενα(στόχοι,βλήματα,τυχόν εργαλεία κ.τ.λ.)σε ξεχωριστό τσαντάκι,σακίδιο και αυτό στο πόρτ-μπαγκάζ.
4ον:Φροντίζω να κινούμαι με τα παραπάνω σε ώρες που λειτουργούν τα σκοπευτήρια,όχι δηλαδή στις 02:00 ή στις 05:00 το πρωί.Επίσης φροντίζω να μην παρεκλίνω της πορείας ανάμεσα στο σκοπευτήριο και το σπίτι μου.Για παράδειγμα αν ο τόπος διαμονή σας είναι το Καλαμάκι και το σκοπευτήριο είναι στον Σχιστό,είναι άτοπο να πείσετε κάποιο όργανο ότι πάτε ή γυρνάτε από το σκοπευτήριο αν ο έλεγχος γίνει στα Βριλλήσια στις 01:30 το βράδυ.
Πολλά μέλη αντιμετωπίζουν αυτά που γράφω με εμπαιγμό(ασχέτως που γνωρίζουν ότι είναι σωστά).Διάβαζα ένα παλαιότερο θέμα παρόμοιας υπόθεσης όπου κάποιος είχε οδηγηθεί σε αυτόφορο και ελπίζαν τότε να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό.Να όμως που συνέβει.Καλύτερα λοιπόν να με χλευάζουν και να με εμπαίζουν και να κοιμάμαι ήσυχος σπίτι μου,παρά να "το παίζω μάγκας"(συγγνώμη για την έκφραση)και να κοιμάμαι ανήσυχος στο κρατητήριο.
Diana 100 .177
R9 .177

Αποσυνδεδεμένος basilzog

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 20
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #51 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:38:59 μμ »
Νομίζω οτι πάλι μπορούν να σας συλλάβουν αν θέλουν.

Αποσυνδεδεμένος mangusta

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 118
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #52 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:40:13 μμ »
Κύριε sal4680461,ναί έχω πετάξει χαρτάκια στο δρόμο και αποτσίγαρα και τσίχλες και άλλα λοιπά.
Ναί έχω περάσει με πορτοκαλί ακόμα και με κόκκινο.
Απόδειξη δεν έχω αρνηθεί να πάρω.
Για τα υπόλοιπα η απάντηση είναι όχι.
Αυτό που υποστηρίζω όμως εγώ(και δυστυχώς εσείς και κάποιοι άλλοι δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε)είναι ότι όταν πέρασα με κόκκινο και πλήρωσα το πρόστιμο δεν ισχυρίστηκα ότι ο νόμος είναι κακός και πρέπει να καταργηθεί.
Υπήρξα παραβάτης και πλήρωσα το τίμημα,όποιο και αν ήταν αυτό.
Γιατί δεν το δέχεσθε αυτό;
Όσο για το μένος σας(εφ'όσον ούτε σας πρόσβαλλα προσωπικά ή σας έθιξα και στην τελική παρέθεσα την προσωπική μου άποψη όπως όλοι εδω μέσα) η λύση είναι η εξής:
CH3COOH

Κύριε basilzog,δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Είμαι απόλυτος.
Diana 100 .177
R9 .177

Αποσυνδεδεμένος snipAIR

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 372
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #53 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:43:22 μμ »
ενταξει ξερουμε οτι νομικα μονο στο σκοπευτηριο επιτρεπεται.το οφελος ομως της κοινοτητας ειναι οχι να κλειστουμε ολοι σε σκοπευτηρια αλλα να κανουμε να ανθισουν και τα υπολοιπα παρακλαδια του σπορ.μπορει ο ανθρωπος να εριχνε παρανομα(που και παλι σιγα το εγκλημα) αλλα αντι να τον καταδικαζουμε οι υπολοιποι γι αυτο ,θα ηταν ποιο οφελιμο αφου οργανωνομαστε σιγα σιγα,να ανοιξουμε το χομπι και οχι να μενουμε απλα ερμαια παραλογων καταστασεων που υποστηριζονται απο την ανεπαρκεια του νομου.
   Αγαπητε μου Στεφανε(einhorn).ορθως ανεφερες οτι τα πραγματα ειναι αυστηρα και δε θα πρεπει να εθελοτυφλουμε χρησιμοποιωντας ημιμετρα η προσπαθωντας να ξεγελασουμε τις αρχες αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειδαμε τι αποτελεσμα θα υπηρχε παρουσια ενος τετοιου ημιμετρου πχ ταυτοτητα σκοε η συλλογου,οποτε θεωρω οτι η παρατηρηση σου δεν εχει εφαρμογη στην παρουσα κατασταση!εχω επισης την εντυπωση πως η ποινη που επιβληθηκε ηταν η ελαχιστη οποτε υπηρχε περιθωριο ελαστικοτητας που ομως δεν εξαντληθηκε στο επακρο.Ισως με μια ταυτοτητα ,και τονιζω το ισως,τα πραγματα να ηταν ακομη καλυτερα για το φιλο.
  βεβαιως εξαιρω την παροχη βοηθειας που ανακοινωσες καθως συμβαλλει στο κλιμα αλληλεγγυης που θα επρεπε να διεπει ολους μας, προσβλεποντας σε αυτα που θα επρεπε να εχουμε και οχι στα ελαχιστα που εχουμε τωρα

                                                           φιλικα προς ολους
« Τελευταία τροποποίηση: 05 Οκτωβρίου, 2010, 14:00:29 μμ από snipAIR »

Αποσυνδεδεμένος basilzog

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 20
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #54 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:44:47 μμ »
Κατοχή.
1. Η κατοχή όπλων και λοιπών αντικειμένων, που διαλαμβάνονται στο άρθρο 1 του παρόντος νόμου, απαγορεύεται, εκτός των περιπτώσεων που προβλέπονται από τις διατάξεις του νόμου αυτού.

δ. Όπλων ή άλλων αντικειμένων του άρθρου 1, που προορίζονται για δείγματα ή εκθέσεις, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην απόφαση, που προβλέπεται από την περίπτωση η' της παραγράφου 2 του άρθρου 2 του παρόντος.

Αρθρο 1
'Εννοια όρων-'Εκταση εφαρμογής.
1. Για την εφαρμογή του παρόντος νόμου:
α. Όπλο είναι κάθε μηχάνημα, το οποίο, με ωστική δύναμη που παράγεται με οποιονδήποτε τρόπο, εκτοξεύει βλήμα ή χημικές ουσίες ή ακτίνες ή φλόγες ή αέρια και μπορεί να επιφέρει κάκωση ή βλάβη της υγείας σε πρόσωπα ή βλάβη σε πράγματα ή να προκαλέσει πυρκαγιά και ιδίως κάθε πυροβόλο όπλο, χειροβομβίδα και νάρκη κάθε τύπου, όπως και κάθε συσκευή πουμπορεί να προκαλέσει με οποιονδήποτε τρόπο τα ανωτέρω αποτελέσματα.
β. Κυνηγετικά όπλα είναι τα επωμιζόμενα μονόκαννα και δίκαννα, επαναληπτικά και ημιαυτόματα όπλα, που έχουν το εσωτερικό της κάνης τους λείο και όχι ραβδωτό, μήκος κάνης τουλάχιστον πενήντα εκατοστών του μέτρου και συνολικό μήκος τουλάχιστον ενός (1) μέτρου, σταθερό, μη πτυσσόμενο κοντάκι, λειτουργούν με δύναμη που παράγεται από την καύση πυρίτιδας, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την άσκηση θήρας ή εξάσκηση στη σκοποβολή, φέρουν συνολικά μέχρι τρία φυσίγγια και δεν δύναται να δεχθούν περισσότερα από τρία φυσίγγια. Τα όπλα αυτά κατατάσσονται σε δύο κατηγορίες Α και Β. Στην κατηγορία Α υπάγονται όσα έχουν κάνη μήκους μέχρι 60 εκατοστών και στην κατηγορία Β τα λοιπά κυνηγετικά όπλα, στα οποία περιλαμβάνονται και λειόκανα όπλα μικρού διαμετρήματος τύπου FLOBERT.
γ. Αεροβόλα είναι τα όπλα που λειτουργούν με συμπιεζόμενο αέρα ή με χρήση διοξειδίου του άνθρακα και εκτοξεύουν σφαιρίδιο από μεταλλική, πλαστική ή άλλη ύλη.

Αποσυνδεδεμένος Thorin

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2341
  • I shoot therefore I am
    • Σκοπευτική Λέσχη "ΖΕΥΣ"
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #55 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:50:09 μμ »
Το τι επιτρεπεται και πως αναφερεται στα επομενα αρθρα.
Steyr LP-10 - FWB C55 --- Baikal IJ-35M
Diana mod.38 4,5 - Weihrauch HW77 4,5 - Umarex 850 4,5 - Gamo Shadow 640 4,5
S&W 586 6" - Walther CP99 - Daisy 44 6" & 8" - Crosman 357 4" & 8" - ΗW40PCA

Αποσυνδεδεμένος mangusta

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 118
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #56 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:52:02 μμ »
Το χωρίο που αναφέρετε αφορά το τι προσδιορίζεται σαν όπλο.Αυτό που σας αφορά άμεσα είναι αυτό:

Άρθρο 7: Κατοχή.
1. Η κατοχή όπλων και λοιπών αντικειμένων, που διαλαμβάνονται στο άρθρο 1 του παρόντος νόμου, απαγορεύεται, εκτός των περιπτώσεων που προβλέπονται από τις διατάξεις του νόμου αυτού.
2. Με άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής του τόπου κατοικίας του ενδιαφερόμενου, επιτρέπεται η κατοχή :
α. Πιστολιών, περιστρόφων και των ουσιωδών μερών (μηχανισμού κλείστρου, θαλάμης, κάνης) και φυσιγγίων αυτών.
β. Εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών.
γ. Των αναφερόμενων στο άρθρο 2 παρ. 2 περ. γ' ειδών.
δ. Όπλων ή άλλων αντικειμένων του άρθρου 1, που προορίζονται για δείγματα ή εκθέσεις, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην απόφαση, που προβλέπεται από την περίπτωση η' της παραγράφου 2 του άρθρου 2 του παρόντος.
ε. Όπλων σκοποβολής και ουσιωδών μερών (μηχανισμού κλείστρου, θαλάμης, κάνης) και φυσιγγίων αυτών, καθώς και σκοπευτικών διόπτρων. Η άδεια κατοχής των όπλων αυτών χορηγείται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που ασχολούνται αποδεδειγμένα με την προαγωγή του αθλήματος της σκοποβολής. Οι προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας κατοχής όπλων σκοποβολής, οι υποχρεώσεις των ενδιαφερόμενων, ο αριθμός των όπλων που επιτρέπεται να κατέχει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, ρυθμίζονται με απόφαση των Υπουργών Πολιτισμού και Δημόσιας Τάξης.
στ. Αυτόματων όπλων και φυσιγγίων αυτών, που προβλέπονται στις περιπτώσεις του άρθρου 6 παρ. 2 του παρόντος.
ζ. Των αναφερόμενων στο άρθρο 2, παράγρ. 2 περιπτ. θ' και ι' και 3, όπλων και λοιπών αντικειμένων.
η. Τόξων και βαλλιστρίδων προοριζομένων αποκλειστικά και μόνο για σκοποβολή.
θ. Όπλων και ανενεργών φυσιγγίων αυτών, που αποτελούν ιστορικά ή οικογενειακά κειμήλια ή παρουσιάζουν ιστορικό, αρχαιολογικό ή εθνογραφικό ενδιαφέρον και φυλάσσονται σε συλλογές φυσικών ή νομικών προσώπων.
3. Για την κατοχή αεροβόλων όπλων και τυφεκίων αλιείας δεν απαιτείται άδεια. Απαγορεύεται η κατοχή τους από άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
4. Η κατοχή λογχών, ξιφών, ξιφιδίων και ξιφολογχών, απομιμήσεων πυροβόλων όπλων, ως και μη λειτουργούντων πυροβόλων όπλων επιτρέπεται:
α. Σε πρόσωπα που έχουν άδεια κατοχής όπλων προοριζομένων για συλλογές.
β. Σε παραγωγούς θεατρικών ή κινηματογραφικών έργων
5. Δεν απαιτείται άδεια για μαχαίρια, που προορίζονται για αλιεία, θήρα, τέχνη ή οικιακή, επαγγελματική ή άλλη συναφή χρήση, για μηχανισμούς εκτοξεύσεως χημικών ουσιών, που προορίζονται για την ίδια χρήση, ως και για ξίφη και σπάθες που χρησιμοποιούνται για άθληση.
6. Οι κάτοχοι των ειδών, που αναφέρονται στο άρθρο αυτό, υποχρεούνται να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή φύλαξή τους και να μην παραχωρούν αυτό σε τρίτα πρόσωπα. Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές δύνανται να υποδεικνύουν εγγράφως στους ενδιαφερόμενους τη λήψη των κατά την κρίση τους επιβαλλόμενων μέτρων ασφαλείας.
7. Όποιος βρίσκει αντικείμενο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 1 του παρόντος υποχρεούται να το παραδώσει αμέσως στην πλησιέστερη αστυνομική αρχή ή να ειδοποιήσει αυτή για την παραλαβή του.
8. α. Με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων (200.000) δραχμών τιμωρούνται οι παραβάτες των παραγράφων 1 και 2, πλην της περιπτ. η' του παρόντος άρθρου. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος μετατρέπει ή παραλλάσσει όπλο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 1, παράγρ. 1 περιπτ. α' και β' ή απαλείφει ή παραποιεί τον αριθμό του, για οποιονδήποτε σκοπό.
β. Με φυλάκιση μέχρις ενός (1) έτους τιμωρούνται οι παραβάτες των διατάξεων των παραγράφων 2, περίπτ. η' 3, 4 και 6 του παρόντος άρθρου.
γ. Οι παραβάτες των διατάξεων της παραγράφου 7 τιμωρούνται με φυλάκιση μέχρι έξι (6) μηνών και, σε περίπτωση που αποσκοπούν σε κατακράτηση των ανευρεθέντων αντικειμένων, με τις ποινές των προη- γούμενων εδαφίων, ανάλογα με το είδος του ανευρεθέντος αντικειμένου.

Σας έχω τονίσει τα αποσπάσματα που αφορούν τα αεροβόλα όπλα,διαβάστε προσεκτικά.
Diana 100 .177
R9 .177

Αποσυνδεδεμένος sal4680461

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2460
  • One Man Cant Change World That's why I use spotter
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #57 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:52:36 μμ »
Κύριε sal4680461,ναί έχω πετάξει χαρτάκια στο δρόμο και αποτσίγαρα και τσίχλες και άλλα λοιπά.
Ναί έχω περάσει με πορτοκαλί ακόμα και με κόκκινο.
Απόδειξη δεν έχω αρνηθεί να πάρω.
Για τα υπόλοιπα η απάντηση είναι όχι.
Αυτό που υποστηρίζω όμως εγώ(και δυστυχώς εσείς και κάποιοι άλλοι δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε)είναι ότι όταν πέρασα με κόκκινο και πλήρωσα το πρόστιμο δεν ισχυρίστηκα ότι ο νόμος είναι κακός και πρέπει να καταργηθεί.
Υπήρξα παραβάτης και πλήρωσα το τίμημα,όποιο και αν ήταν αυτό.
Γιατί δεν το δέχεσθε αυτό;
Όσο για το μένος σας(εφ'όσον ούτε σας πρόσβαλλα προσωπικά ή σας έθιξα και στην τελική παρέθεσα την προσωπική μου άποψη όπως όλοι εδω μέσα) η λύση είναι η εξής:
CH3COOH

Κύριε basilzog,δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Είμαι απόλυτος.
επειδη η γνωσεις μου στην οργανικη χημεια ειναι περιορισμενες τι εννοειται με το CH3COOH μαλλον το ξυδι βεβαια εσεις δεν θυμωνετε γιατι πιθανον να εχετε βρει εναλλακτικους τροπους να ελεγχετε το θυμο σας Εχω πει πολλες φορες στο παρελθον οτι δεν αξιζει να ασχολουμε μαζι σας αλλα κανω παντα το ιδιο λαθος πραγματικα λυπαμαι
GAMO AF10
HAMERLI CR 20 CONVERTION TO PCP
WALTHER LGM-2 CONVERTION TO PCP
HW-100
Feinwerkbau 300
CZ 452 0,22 ULTRA MATCH
MOSSBERG 510 12CAL
BAIKAL MP153 12CAL
BAIKAL IJ 58 12CAL

Αποσυνδεδεμένος tarras

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 24
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #58 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 13:58:57 μμ »
Δεν εχω καταλαβει ακομα, γιατι τα βαζετε ολοι με τον κυριο μανγκουστα.
Αυτα που λεει, ειναι αληθειες, και οσο και αν ποναει η αληθεια, πρεπει να την αποδεχτουμε.
Γεγονος ειναι οτι ζουμε σε ενα κρατος οπλοφοβικο, αλλα ειμαι της γνωμης οτι για αυτη την οπλοφοβια, ευθυνονται και αυτοι που τα χρησημοποιουν τα οπλα.
Το οτι μπορει να αγορασει καποιος ενα αεροβολο, ελευθερα, αν ειναι ανω των 18, δεν σημαινει οτι μπορει να το πηγαινει οπου θελει.
Ειναι οπλα, και προκαλουν σοβαρες αντικαταστατες σωματικες βλαβες, αν ερθει σε επαφη η βολιδα με ζωτικο σημειο του σωματος .
Το οτι ειναι χωραφι, η οτι ειναι ακατοικητη μια περιοχη, δεν σημαινει οτι μπορουμε να σημαδευουμε οτι κινειται, η οχι, σε αυτη την περιοχη.
Εξακολουθει να ειναι εδαφος της χωρας μας, και επιτρεπεται στον οποιοδηποτε ζει σε αυτη την χωρα, να περπατησει ελευθερα, στα συγκεκριμενα σημεια.
ειτε για περιπατο, ειτε για να μαζεψει χορτα, ειτε για να ακουσει τα πουλια πουτ κελαηδανε, ειτε να κανει οτι θελει ο καθενα, αν δεν συγκρουεται με την νομοθεσια της Ελλαδας.

Για σκεφτειται, να περναν ολοι απο ενα αεροβολο, στην πλατη, και να βγαιναν στους δρομους της αθηνας, η οπουδηποτε αλλου μερους της Ελλαδας.
Και να γεεεμιζε ο τοπος αεροβολα, και να ριχναν ολοι, αλλοι σε ντενεκεδες, αλλοι στους γλομπους, η οτι αλλο τους εκανε για στοχος.
Και να λεγαν ολοι ελα μωρε αεροβολο ειναι, ελευθερο ειναι..
Δηλαδη, η κυκλοφορεις στην ομονοια, η στο υπαιθρο, ισχυουν οι ιδιοι νομοι.

Εχουν υπαρξει περιπτωσεις που εχουν εντοπισει αστυνομικοι, δασοφυλακες, δασοπυροσβεστες, αεροβολιστες, και οχι μονο δεν τους εκαναν τιποτα, οταν ειδαν οτι ειχαν αγαθους σκοπους, αλλα εριξαν και μερικες βολιδες και αυτοι, να δουν τις επιδοσεις τους στην σκοποβολη.
Στην περιπτωση του φιλου μας, αν δεν υπηρχε φωτια, δεν θα υπηρχε και καπνος.
Αν δεν υπηρχε η συγκεκριμενη φιλοζωη<< κυρια>>, να ορυεται, δεν θα ειχε συμβει τιποτα.
Δεν πρεπει να τα ριχνουμε το φταιξιμο, παντα στους αστυνομικους.
οταν δεχτουν καταγκελια, δεν μπορουν να μην επεμβουν.
Δεν νομιζω να ειχαν την ορεξη να στηνουν καραουλι στα βουνα, να δουνε ποιος παει και χτυπαει ντενεκεδακια, να τον μαζεψουν..
Εχουμε και εμεις οι αεροβολιστες μεγαλη μεριδα ευθυνης, σε πολλες περιπτωσεις, γιατι πολλοι κανουν κακη χρηση , σημαδευοντας σκυλους γατες, και σπουργιτια..
Αυτα περνανε στον κοσμο, και δημιουργει εχθρες, και σε συνεργασια με την θεα ενος οπλου, δημιουργει αλοπροσαλες καταστασεις..
Τωρα αυτα που λετε οτι τα οπλα σε μερικα κρατη ειναι ελευθερα, ναι ισχυει αλλα προυποθετουν προδιαγραφες, δυναμης,των οπλων αυτων, και φανταζομαι, δεν μπορουν και σε αυτα τα κρατη να ριχνει ο καθενας οπου θελει.
Στην Ελλαδα, το πρωτο που κοιταει η πλειοψηφια, ειναι πως να παρει κατι απλο, να το μετατρεψει σε τερας..
ειτε ειναι αυτο, αεροβολο, ειτε ειναι μοτοσυκλετα, αυτοκινητο, κ.τ.λ.

Σε οτι υπαρχει αυτη η νοοτροποια, υπαρχει και κυνηγι, ειτε ειναι ενα τσουρμο αεροβολιστων, ειτε ειναι ενα τσουρμο, μοτοσυκλετιστων, η αυτοκηνηταδων με υπερκυβισμενα οχηματα..
Για ολες τις εξτρημ καταστρασεις, υπαρχουν και οι καταληλοι εγκεκριμενοι χωροι.

Ειναι προτιμότερο να μείνεις σιωπηλός και να νομίζουν πως είσαι ανόητος,
παρά να ανοίξεις το στόμα σου και να γκρεμίσεις κάθε αμφιβολία.......

WALTHER LP 300 XT

Αποσυνδεδεμένος luger42

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 2317
Απ: Αυτοφωρο και δικασιμος.
« Απάντηση #59 στις: 05 Οκτωβρίου, 2010, 14:52:08 μμ »
''Η Ελλάς είναι ένα απέραντο τρελοκομείο!''  Να δείτε ποιός το είπε! ποιός το είπε! ρε γ@μ@το! ;D

ο προεδρος και ιδρυτης του ιδρυματος νομιζω
si vis pacem, para bellum