Και ως διά μαγείας θα αλλάξει ο νόμος(τουλάχιστον για τα αεροβόλα).Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η τροποποίηση του νόμου αφορά τα πυροβόλα και μόνο.Πρέπει να αισθανόμαστε και τυχεροί αν δεν επιβληθεί και κάποιος περιορισμός στην δύναμη και γιατί όχι και στα διαμετρήματα.Αυτό που θα πρότεινα εγώ(όσο και αν εκ πρώτης άποψης φαίνεται παράλογο)είναι να μην γράψει κανείς για τα αεροβόλα.Αφήστε τα στην ησυχία τους γιατί προβλέπω να ανοίγουν μάτια και να τρέχουμε για άδειες και τα σχετικά.Το γνωρίζω ότι έχω (αυτό)βαπτιστεί ο σπασίκλας και ξυνός του φόρουμ,αλλά τουλάχιστον είμαι ο αντίλογος που απ'ότι φαίνεται δεν υπάρχει μιάς και όλοι υποστηρίζετε την ίδια γραμμή.Προτού λοιπόν γρήγορα και εύκολα αρχίσετε να με ψέγετε για την Μ#@ακ*α που μόλις είπα,σκεφτείτε το λίγο.Ποιός ξέρει;Κάτι μπορεί και να ξέρω.Το έχω ξαναναφέρει και στο σχετικό περελθόν.Φωνάζετε για την ελευθερία χρήσης στην ύπαιθρο,για κύνηγι με αεροβόλο,ελεύθερη χρήση διoπτρας και λοιπά όπως γίνεται στην Γερμανία,Ιταλία,Αγγλία,Κύπρο και αλλού.Και αν λοιπόν εισακουστούν οι προσευχές σας και ψηφιστούν όλα αυτά ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΟ με F.A.C και EWB και με περιορισμό στο διαμέτρημα ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο,τι γίνεται τότε;Θα αρχίσουμε να ξαναφωνάζουμε;Και πιστεύετε ότι θα εισακουστούμε τότε;
]ολοι εδω μεσα θελουμε να κινηθουμε στα πλαισια της νομιμοτητας οποτε και να γινουν αυτα που λες θα βγαλουμε τα αντιστοιχα χαρτια και τελος.
Παράθεση από: sal4680461 στις 06 Οκτωβρίου, 2010, 16:31:08 μμ]ολοι εδω μεσα θελουμε να κινηθουμε στα πλαισια της νομιμοτητας οποτε και να γινουν αυτα που λες θα βγαλουμε τα αντιστοιχα χαρτια και τελος.Μάνθο δεν ειναι τοσο εύκολο.Οποτε μην το εύχεσαι.Επισης εχε κατα νου οτι δηλώνοντας ενα όπλο δεν σου ανήκει.