Παράθεση από: saiboneRR στις 21 Ιουνίου, 2012, 14:49:41 μμ Δε λεω οτι εχω κατσει κ εχω διαβασει ενα προς ενα ολα τα θεματα του φορουμ, ομως εχω διαβασει αρκετα κ τουλαχιστον αυτο περι hatsan. Δεν υπηρχε κατι αναλογο ωστε να βρω απαντηση μονος μου. Στην τελικη οπως ειπα ειμαι φρεσκος στο χωρο κ ενθουσιασμενος απο το γεγονος οτι πηρα ενα χ αεροβολο θελω να το τεσταρω κ χρειαζομαι οσο το δυνατον πιο αμεσα καποιες συμβουλες (ξερετε φανταζομαι πως ειναι να εχεις για πρωτη φορα κατι δικο σου στα χερια, όλοι το περασατε) κ εφοσον κανενας απο τον κυκλο μου δεν ασχολειται ζηταω βοηθεια απο τους ειδικους.Και ρωταω εγω, δε θα μπορουσε καποιος αρμοδιος να μου πει: κοιτα νεο, η απαντηση για το ζητημα σου βρισκεται στο εξης....topic και ολα καλως, κατι το οποιο δεν εγινε. Δικιο εχει ο φιλος εδω, ποτε δεν κατάλαβα γιατι πρέπει τα νεα μελη να διαβάσουν άπειρες σελιδες για να βρουν μια απάντηση που θα μπορούσε κάποιος να την δώσει σε δευτερόλεπτα.
Δε λεω οτι εχω κατσει κ εχω διαβασει ενα προς ενα ολα τα θεματα του φορουμ, ομως εχω διαβασει αρκετα κ τουλαχιστον αυτο περι hatsan. Δεν υπηρχε κατι αναλογο ωστε να βρω απαντηση μονος μου. Στην τελικη οπως ειπα ειμαι φρεσκος στο χωρο κ ενθουσιασμενος απο το γεγονος οτι πηρα ενα χ αεροβολο θελω να το τεσταρω κ χρειαζομαι οσο το δυνατον πιο αμεσα καποιες συμβουλες (ξερετε φανταζομαι πως ειναι να εχεις για πρωτη φορα κατι δικο σου στα χερια, όλοι το περασατε) κ εφοσον κανενας απο τον κυκλο μου δεν ασχολειται ζηταω βοηθεια απο τους ειδικους.Και ρωταω εγω, δε θα μπορουσε καποιος αρμοδιος να μου πει: κοιτα νεο, η απαντηση για το ζητημα σου βρισκεται στο εξης....topic και ολα καλως, κατι το οποιο δεν εγινε.
Κάτι ακόμα , στις τιμές ταχυτήτων από την κάννη που δίνουν οι κατασκευαστές πέφτει πολύ παραμύθι και να ξέρεις οτι όταν η ταχύτητα της βολίδας είναι μεγαλύτερη της ταχύτητας του ήχου τότε η ευστοχία τις περισσότερες φορές πάει περίπατο.
Για το χατσαν τωρα εγω σκεφτομουν να το δουλευα με βαρια σφαιριδια, λενε οτι παει 1250 με τα ελαφρια οσο νανε λιγο θα κλεβουνε οποτε πες με το ζορι 1200 με τα βαρια σκαγια πιστευω παμε στα 1000φπσ μια χαρα οποτε γιατι η ταχυτητα του ηχου ειναι 1116φπσ και για το οπλησμα δεν με πειραζει τζαμπα τρεχουμε στα γυμναστηρια? παντος πιστευω οτι ενα δυνατο αεροβολο μπορει να μην ειναι τοσο ευστοχο οσο ενα λιγοτερο δυνατο αλλα με το gasram κερδιζεις ευστοχια λογο διαφορετικης ανακρουσης η μας πουλανε παραμυθεια δεν ξερω ακομα, τι λετε?
φιλε μου οταν ολοι οι γνωστες αντι αυτου περνουν το 99 το 88 γιατι δε θες να γλιτωσεις χρονο και χρημα ? παρε ενα 88 αρι......