Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος φίλος στο forum που αγόρασε το νέο μοντέλο hatsan 135, ή το 125 με σκανδάλη quattro και σύστημα απορρόφησης κραδασμών sas για να μας πει τις εντυπώσεις του. Ευχαριστώ.(Η ίδια ερώτηση μπορεί να αφαιρεθεί από το Hatsan 135 αν και ο συντονιστής το εγκρίνει)
φιλε Τασο καπου γράφτηκε οτι το πλαστικό κοντάκι του χατσαν κανει λιγότερο απο 50 ευρω.οπότε πάρε το και με τα 2 κοντάκια.
Σύντομα θα προχωρήσω σε μια νέα αγορά πσπ όπλου. Δόξα τω Θεώ έχω πιάσει αρκετά στα χέρια μου και έχω μια σχετική εμπειρία. Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να χώσω αρκετά λεφτά χωρίς λόγο και αιτία αλλά θέλω να δώσω χρήματα που θα ξερω οτι θα πιάσουν τόπο. Ετσι λέω να μήν αγοράσω κάποιο ευρωπαικό άλλά μάλλον κάτι άλλο ... οπως λέει και το θέμα μας . Μια μικρή ερευνα αγοράς που έκανα και αφού εξέτασα διάβασα και σύγκρινα πολλά κατέληξα στο ΧΑΤΣΑΝ ΑΤ44 Είδα οτι είναι ένα μοντέλο που περπατάει αρκετό καιρό στην αγορά , είναι αρκετά αξιόπιστο , οικονομικό , έχει φθηνά ανταλλακτικά , με πολύ καλή σκανδάλη , καλή γενικά κάννη , σύστημα μη αναπήδησης σφύρας , πολύ όμορφη σχεδίαση και προσφέρει πολλά καλούδια που σε άλλα όπλα τα παίρνεις σαν εχτρα όπως το όργανο πιεσης, κουικ φιλ , ανοιχτά σκοπευτικά , κτλ. Επιπλέον με την τεχνογνωσία που υπάρχει πλεον στο φόρουμ για αυτό το όπλο τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα και μάλιστα πολλά μέλη όπως ο ΕΞΑΝΤΑΣ ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ο ΠΙΠΕΡΜΑΝ και άλλοι έχουν κάνει το ''διδακτορικό'' πάνω σ αυτό το όπλο και είναι ανθρωποι που παρέχουν κάθε βοήθεια μόλις τους ζητηθεί. Εχω πεισθεί οτι η χατσαν αφουγκράζεται τις ανησυχίες του μέσου αεροβολά και φροντίζει να δίνει στην αγορά αυτο που χρειάζεται κανείς και στην σωστή τιμή.Τελευταία υπάρχει μια τεράστια πληθώρα από νέα μοντέλα ,νέα εντελώς και άλλα βελτιωμένα με πολλες παραλλαγές ανάλογα με τον τρόπο όπλισης , το κοντάκι τον γεμιστήρα ,το διαμέτρημα που κανένας μπορεί να χάσει την μπάλα. Ίσως να είναι και η εταιρεία με την μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων και ίσως και μόνο γι αυτό της αξίζουν πολλά μπράβο. Τώρα γιατί σας τα γράφω αυτά ? έχω κολλήσει στο θέμα του κοντακιου. Στα χέρια μου έχω πιάσει το πλαστικό το thumbhole που το γουστάρω και μου κάθεται πολύ καλά . Βλέπω όμως σε ανάλογες φωτό μέλη του φόρουμ να έχουν επιλέξει το ξύλιντο sporter. Aυτος είναι και ο σκοπός του μηνύματος να ρωτήσω τι το ιδιαίτερο βρίσκουν οι πολλοί κάτοχοι αυτού του όπλου με το συγκεκριμένο κοντάκι .
Εχουν βγει καποια κομπρεσερ υψηλης κατα καιρους σε μικρο μεγεθος τα οποια δεν ειναι για να γεμιζουν καταδυτικες αλλα θαλαμους σε αεροβολα.Δεν νομιζω ομως οτι σε συμφερει κατι τετοιο, καλυτερα μια καταδυτικη 300αρα (αν ειναι δυνατον σε μεγαλη χωρητικοτητα 10+ λιτρα) και θα εχεις αερα για χιλιαδες βολες.Με τα κομπρεσερ εκτος απο το κοστος αγορας εχεις και το κοστος συντηρησης το οποιο ειναι υψηλο.