Γεια σας παιδια.Σημερα εδεσα το EL GAMO[cadet].Σαφως η λειτουργια αλλαξε.Και στην οπλιση,και στο ηχο.Απο ΤΟΥΑΝΓΚ εγινε ποιο ξερος και γρηγορος.Το προβλημα ηταν η καπνηλα η οποια υστερα απο 100 βολες δεν ελεγε να φυγει.Και ειχε αρκετη.Αυτο βεβαια δεν μου αρεσε και καταλαβα οτι μου εχει φυγει παραπανω λιπαντικο,και φυσικα το ξανανοιξα αυτη τη φορα πολυ ποιο ανετα.Οντως μπροστα στην τσιμουχα ειχε πραμα,και ξανακαθαρισα τον κυλινδρο.Το ξαναλιπανα το πιστονι,στην τσιμουχα σχεδον καθολου και εκλεισα.Μετα απο 30 περιπου βολες καπνος μηδεν και μες τη κανη.Ο ηχος λιγο ποιο ξερος.Απο γρουπ στα 6m [δυστυχως δεν εχω αλλα περιθωρια] σε ενα κερμα του ενος λεπτου σχεδον ολες μεσα.Ποιο πολυ ειναι η ευχαριστηση που το σενιαρησα παρα ολα τ΄αλλα.Επισης θελω να πω οτι εκανα το κολπο με το μπουκαλι,εφτιαξα το κοντακι [τελειο], και εβαλα σκοπευτικα οπτικης ινας απο νεο gamo μπρος πισω, που ειναι καταπληκτικα.
Ευχαριστώ για την απάντηση draco.Γενικά πιάνουν τα χέρια μου...αλλά έπειτα από αυτά που διάβασα για τα gammo το ξανασκέφτομαι..θα άξιζε ένα καλό tunining..... η αγορά ενός HW 90 H BSA SUPERSPORT?Εάν κάποιος έχει γνώση πάνω σε αυτά τα΄όπλα ασ με κατατοπίσει παρακαλώ..ευχαριστώ...
Γειά σου draco,ευχαριστημένος από το tuning που έκανες?Είναι χρονοβόρα διαδικασία το καθάρισμα και η λίπανση?θα αποδώσει στο συγκεκρμένο όπλο gamo maxima,γιατί είναι και σχετικά καινούργιο εχω ρίξει περίπου 1200 βολίδες εσύ λες πως θα άξιζε μόνο και μόνο μία λίπανση απολίπανση?