H βιδα βγηκε με το κατσαβιδι που λεει ο Κυριακος. Σφυροκατσαβιδο το λεμε εδω...Λοιπον, μολις παρελαβα ενα ελατηριο TitanXS με επιστροση teflon για να βαλω στο shadow μου αλλα ειναι παρα πολυ μακρι. Περιπου 9 σπειρες μακρυτερο απο το εργοστασιακο.Το παχος τους ειναι σχεδον το ιδιο στα 3mm, με το titanXS να ειναι χοντρυτερο κατα μισο χιλιοστο περιπου, λογικα λογο του teflon. Η σπειρες ομως στο εργοστασιακο ελατηριο ειναι πιο κοντα η μια στην αλλη.Ποσο περιπου να το κοψω?... Επισης, μου στειλαν και μια τσιμουχα για το εμβολο η οποια ειναι μπλε, γραφει πανω diana και φαινεται να εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα απο την εργοστασιακη. Ειναι σιγουρα σωστη, ταιριαζει!
Φιλε Μαστορα αμα θυμάμαι καλα πρέπει να εχει 36 σπείρες αυτο που εχεις εσυ το ελατήριο.Για το 77αρι maximum 33 σπείρες.. απο εκει και πάνω ειναι over sprang.Μιλάω για το ελατήριο Titan XS. Αλλα να ξερεις οτι το VMach σε FAC ωγάζει μεγαλύτερη δύναμη.
Παράθεση από: Kyriakos87 στις 12 Μαΐου, 2009, 21:58:59 μμΦιλε Μαστορα αμα θυμάμαι καλα πρέπει να εχει 36 σπείρες αυτο που εχεις εσυ το ελατήριο.Για το 77αρι maximum 33 σπείρες.. απο εκει και πάνω ειναι over sprang.Μιλάω για το ελατήριο Titan XS. Αλλα να ξερεις οτι το VMach σε FAC ωγάζει μεγαλύτερη δύναμη.Μαμισιο 29 εκατ μηκος 34 σπειρεςTitan xs 31 εκατ μηκος 37 σπειρες.Αν ειναι over sprang τι προβλημα μπορει να παρουσιασει;
Μάστορα δεν πρέπει αν βγαίνουν 37, 36 και μια μισή ίσως. Μπορεις να το βάλεις και ολόκληρο το ελατήριο αλλα δεν θα βγάλεις όλη τη δύναμη και θα έχεις ολα τα παραπάνω που ειπαν τα παιδια και η δυναμη δεν θα μπορει βγει γιατι απλα το ελατηριο δεν θα εκτονώνεται σωστα μιας και δεν θα εχει το απαιτούμενο χωρο και θα τελειώνει με αρκετά μεγάλη προένταση.Το ελάχιστο που πρέπει να κόψεις ειναι 2+ σπείρες και μετα μπορεις να κόψεις μέχρι 6 και θα εισαι με TOP HAT λίγο πάνω απο 12ft/lbs.Σε 5,5 με 3 σπείρες κομμένες συν TOP HAT βγάλαμε 15+ ft/bs σε 4,5 με 2,5 σπειρες παλι κομμένες και TOP HAT 14,2 ft/lbs. (δυο 97Κ)Για μενα αμα κυνηγάς δυνάμεις κόψε το 2 σπείρες.. αλλα και πάλι με μια επιφύλαξη στο λεω γιατι μπορει να μην εκτονώνεται σωστα.Εγω πειραματίστηκα και στα λεω αυτα.Αφου πιάνουν τα χερια σου μπορεις να κανεις το ίδιο και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.Κυριάκος.