Από τη βάση μου πιά αναπολώ αυτή την υπέροχη μέρα που περάσαμε χτές στο Σπαθοβούνι.
Η κακοκαιρία συνεχίστηκε και τη νύχτα, η θάλασσα άγρια αλλά δεν κατάλαβα τίποτα... ξερός έπεσα από την κούραση. Το πρωί μου είπαν ότι ήταν δύσκολη η νύχτα στη μέση του Αιγαίου, θα πρέπει να ήταν γιατί τώρα.... κουνάει το σπίτι !!
Στα του αγώνα τώρα. Οι συνθήκες, όπως γράφτηκε νωρίτερα... ΤΕΛΕΙΕΣ !!! Αέρας, βροχή, κρύο και πολλή, μά πάααρα πολλή λάσπη
Field Target με όλη τη σημασία της λέξης.
Το πεδίο και τους στόχους. Πάλι καλά που υπήρχε και ο "μίτος της Αριάδνης", η καλούμπα δηλαδή γιατί μερικές φορές η βλάστησε δεν μας έκανε τη χάρη!
Τα όπλα εξαίρετα - να το χαίρεσαι Βύρωνα - ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, μέχρι και το μαξιλαράκι Daystate είναι
Με τον αέρα του βετεράνου εντοπίζει το στόχο
Μα που είναι ο στόχος οεοοο (ιατρικό συμβούλιο χρειάστηκε)
Ο παλιός πήρε το όπλο του...
... αλλά ο νέος πήρε το όπλο του παλιού και... τον πέρασε!!! Συγχαρητήρια Λευτέρη
Ο Γιάννης ακολουθούσε τους σπάγγους και πρώτευσε
Συγχαρητήρια Γιάννη
Και όπως προβλέπεται στο μικρό γαλατικό χωρίο (και εμείς σαν τους γαλάτες αντιστεκόμαστε στις αντιξοότητες
) η μέρα τελείωσε με ένα φαγοπότι, μόνο που αντί για ψητό αγριογούρουνο, εμείς γευτήκαμε ένα εξαιρετικό κατσικάκι στη γάστρα και κάτι πατάτες... μούρλια
Οσοι δεν ήρθαν, έχασαν τον καλύτερο αγώνα - από όσους έχω παραυρεθεί εγώ τουλάχιστον.
Σε όσους ήρθαν, συγχαρητήρια γιατί όλοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Για μένα το αποτέλεσμα του αγώνα είναι ότι έγινε ακόμα μια θαυμάσια διοργάνωση που έβαλε τις βάσεις για ακόμα καλύτερη και μαζικότερη - ελπίζω - συνέχεια, σε ένα χώρο που πρέπει να τον εντάξουμε στους μελλοντικούς προορισμούς.
Και εις άλλα με υγεία