Φίλε Fousk@S μια επισήμανση - τα μολυβένια βλήματα δεν είναι το ίδιο πράγμα με τα ΒΒ όπως αφήνεις να εννοηθεί στην αρχή του μηνύματός σου - τα ΒΒ (Βall Bearings - σφαιρίδια από ρουλεμάν απ' όπου πήραν και την ονομασία τους) είναι ατσάλινα και όχι μολυβένια. Η χρήση τους σε ραβδωτές κάννες δεν προσφέρει κανένα πλεονέκτημα σε ακρίβεια αλλά καταστρέφει τις ραβδώσεις και πρέπει να αποφεύγεται. Ο χαρακτηρισμός "ημιαυτόματο" που αποδίδεις στο CP 88 λίγο παρακάτω είναι επίσης λανθασμένος - το CP 99 έχει πραγματικά ημιαυτόματη λειτουργία το 88 όμως όχι. Στην πράξη λειτουργεί ως περίστροφο μονής και διπλής ενέργειας όπως και τα περισσότερα μοντέλλα της αγοράς με παρόμοιο σύστημα εσωτερικού μύλου. Υπάρχει έκδοση του CP 99 (αυτή που κυκλοφόρησε αρχικά) με εσωτερικό μύλο και ραβδωτή κάννη που χρησιμοποιεί βολίδες και όχι ΒΒ.
καλησπερα και απομενα !! να σας δειξω κ γω λοιπων τα δικα μου αεροβολα!! τα οπια οι πιο πολυ τα ξερετε σιγουρα!! ειναι το walther cp88 και το 99 compact! ας αρχησουμε πρωτα με το 88!!το οπλο πραγματικα ειναι πιστο αντιγραφο του πραγματικου οπλου! η umarex εχει κανει τελεια δουλεια! εκσφενδονιζει Μολυβενια Βληματακια 4,5mm (BB's) Άριστη Μεταλλική Γερμανική κατασκευη, που σου δινει την αίσθηση ενός αληθινού οπως ανεφερα και πιο πανω!!. Διαθέτει εσωτερικό μύλο 8 βολών και Ασφάλεια για την Σκανδάλη.Το δικο μου το συγκεκριμενω ειναι το Ασημί-Ματ Βαφή για όλο τον κορμό και πλαστικά μαύρα πλακίδια στη λαβή.παμε στα τεχνικα μερη του!Αρχική Ταχύτητα-120 m/secΜήκος κανης-90,90mmΔιαστάσεις-180mmΒάρος-1.040 gr!!!Διαμέτρημα-4,5mmΧωρητικότητα μυλου-8 βολέςΛειτουργία-ΗμιαυτόματοΠροώθηση-Αμπούλα Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2) 12 gr. το συγκεκριμενω οπλο διατιθετε σε πλαστικο βαλιτσακι!παμε στο walther cp 99 compact εκδοση και αυτη νικελ !το χαρακτηριστικο αυτου του οπλου ειναι η κινηση blowback ολου του κλειστρου οπως και στα πραγματικα οπλα! τεχνικα μερηΔιαμέτρημα:4,5mmΧωρητικότητα Γεμιστήρας-18 βολέςΣυνολικό Μήκος-165mmΜηχανισμός Σκανδάλης Μονής Ενέργειαςτο βαρος του ειναι κοντα στα 710 γραμμάρια! το οπλο διατιθετε σε χαρτινο κουτι.αν και αρχαριος εγραψα τα βασικα πραματα..! αλλα οσο καιρο τα χρησιμοπιο τα συγκεκριμενα οπλακια δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα εκτος απο μια ατυχια που ειχα κ επεσε στα χερια μου ενα μεταχειρισμενο.Αυτο που εχω να πω στη σκοποβολη ειναι πολυ ευθυβολα και τα 2 οπλα σε σκοποβολη που κανω απο 10 μετρα και 15 εχουνε καλο σημαδι ! επισεις παρατηρισα κ εγω ο ιδιος το διαβασα και στο ιντερνετ το 88 πρεπει να ειναι πιο δυνατο και λιγο πιο σταθερο ! δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος! παντως τα συγκεκριμενα οπλα τα χερεσαι για σκοποβολη δ τα βαριεσαι με τιποτα!!! αυτα απο μενα παρακατω εχω φοτο και απο τα 2 οπλα!