επισκεπτες επιτρεπονται ?
Φυσικά και επιτρέπονται
Από πληροφορίες που έχω το σκοπευτήριο και ο χωρος που θα μας παραχωρηθεί τα σπαει. Ας μας κάνει μόνο λίγο καλό καιρό να το ευχαριστηθουμε όλοι μας.
Παράθεση από: EXADAS στις 06 Ιανουαρίου, 2015, 19:42:16 μμΑπό πληροφορίες που έχω το σκοπευτήριο και ο χωρος που θα μας παραχωρηθεί τα σπαει. Ας μας κάνει μόνο λίγο καλό καιρό να το ευχαριστηθουμε όλοι μας. Καλος ή κακος καιρος μικρη σημασια εχει, το FT ειναι μια συνεχης δοκιμασια για σκοπευτη και οπλο!
Παράθεση από: luger42 στις 06 Ιανουαρίου, 2015, 17:44:50 μμεπισκεπτες επιτρεπονται ?Ακου επισκέπτες θα κανονίσεις να εισαι στη λιστα με τους σκοπευτες ταυτοτητα ΣΚΟΕ εχεις χρόοοονννιααααα τωρα και μην ξεχασεις Δηλώσεις συμμετοχής στο: ef.aofa@gmail.com μέχρι και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου.
Ας μας κάνει μόνο λίγο καλό καιρό να το ευχαριστηθουμε όλοι μας.
δεν εχω οπλο συμφωνο με τον κανονισμο παλι για δανεικο θα ψαχνω
Παράθεση από: EXADAS στις 06 Ιανουαρίου, 2015, 19:42:16 μμΑς μας κάνει μόνο λίγο καλό καιρό να το ευχαριστηθουμε όλοι μας. Μάλλον καλός θα είναι καιρός: https://www.meteoblue.com/en/greece/weather-l%C3%A1risa/14-daysΠαράθεση από: luger42 στις 07 Ιανουαρίου, 2015, 00:23:26 πμδεν εχω οπλο συμφωνο με τον κανονισμο παλι για δανεικο θα ψαχνω Το μόνο εύκολο να σου βρούμε ένα κατάλληλο όπλο. Ανυπομονώ να ρίξουμε παρέα