οπως καταλαβα μετα απο 20 χρονια σκοπευτης βλεπω οτι και εδω αρχιζει σιγα σιγα το μαντρωμα και ευχαριστω πολυ αλλα δεν θα γινω αλλο ενα προβατο σας .
Φίλε jerichoΝομίζω πως η φράση : Παράθεση από: jericho στις 03 Σεπτεμβρίου, 2016, 16:01:05 μμοπως καταλαβα μετα απο 20 χρονια σκοπευτης βλεπω οτι και εδω αρχιζει σιγα σιγα το μαντρωμα και ευχαριστω πολυ αλλα δεν θα γινω αλλο ενα προβατο σας .....είναι τουλάχιστον ατυχής και θέλω να πιστεύω πως εκφράστηκες εν θερμώ...Εαν δεν θέλεις να μετέχεις στο forum απλά δεν χρειάζεται να συνδεθείς ξανά, από την πλευρά μας δεν υπάρχει κανένα θέμα διαγραφής.Καλή συνέχεια σε όλουςΜπάμπης
Κάτι δεν σου είπαν καλά ή κάπου στράβωσε η συνεννόηση φίλε μου !!!Επαναλαμβάνω πως η διαδικασία για την απόκτηση άδεια σκοπευτικής διόπτρας είναι αυτή που περιγράφεται σε προηγούμενες αναρτήσεις μου στην 3η και 4η σελίδα του παρόντος θέματος.
Δηλαδή εσύ τώρα μας λές πως από τη ΓΑΔΑ (τηλεφωνικά) σου είπαν να πάρεις μια βεβαίωση από τη ΣκΟΕ που θα λέει πως η διόπτρα είναι για άθλημα, και με αυτή τη βεβαίωση θα κοτσάρεις μια διόπτρα πάνω σε ένα οποιοδήποτε αεροβόλο και όλα εντάξει!Αυτό αγαπητέ μου, μόνο αν είναι κάποια πάαααρα πολύ πρόσφατη (των τελευταίων 15 ημερών δηλαδή) υπουργική απόφαση και έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ μπορεί να ισχύει, διότι αντιφάσκει με την μέχρι τώρα ισχύουσα νομοθεσία.Αν έχεις λοιπόν την καλωσύνη, κάλεσε πάλι στη ΓΑΔΑ και ζήτα να σου πουν σε ποιό ΦΕΚ αναφέρεται αυτό ώστε να το βρούμε και μείς, να το εφαρμόσουμε και να σκίσουμε τις άδειες κατοχής σκοπευτικών βοηθημάτων που εκδόσαμε από τις οικείες αστυνομικές αρχές σύμφωνα με την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.
Αυτή είναι μια εκδοχή που την πρόσθεσες τώρα και που σαφώς δεν προκύπτει από το προηγούμενή σου ανάρτηση, αλλά φοβάμαι πως ούτε και αυτό που αναφέρεις ισχύει!Δηλαδή, σύμφωνα με αυτό που λές, κάποιος ο οποίος ΔΕΝ έχει πυροβόλο όπλο με την άδειά του αλλά και ούτε θέλει να αποκτήσει, ΔΕΝ μπορεί να εκδόσει άδεια κατοχής διόπτρας για αεροβόλο.Μάλλον δεν ευσταθεί αυτό.Η άδεια διόπτρας για αεροβόλο όπλο δεν έχει κανένα συσχετισμό με πυροβόλα όπλα !!
Προφανώς αυτός με τον οποίο μίλησες στο τηλέφωνο δεν γνωρίζει τη διαδικασία.Δες τα πμ σου