Οι σύλλογοι δεν είναι σύλλογοι FT...Οι σύλλογοι είναι σύλλογοι που συστήθηκαν με σκοπό την προώθηση -συνήθως μεταξύ άλλων- του αθλήματος του FT.Η αναφορά αφορά τους σκοπούς σύστασης του συλλόγου, τα μέσα τα οποία είναι απαραίτητα για την άσκηση του αθλήματος.Άρα η δυαντότητα σύστασης του συλλόγου ΔΕΝ είναι παράνομη, ο προβληματισμός όλων αυτών των συλλόγων έχει να κάνει με την αναζήτηση του Νόμιμου τρόπου της άσκησης του αθλήματος στη χώρα μας συγκεκριμένα καθώς το νομικό πλαίσιο δημιουργεί κάποια προβλήματα.Είναι προφανές πως είδαμε πως περισσότεροι σύλλογοι με κάποια νομική υποστήριξη θα βρουν ευκολότερα κάποια λύση στο πρόβλημα, αρχικά η αναζήτηση γίνεται εκτός ΣΚΟΕ, αναλόγως με το τι θα βρεθεί μπροστά μας θα κινηθούμε, κατά το δυνατό ομοιογενώς.Κάθε σύλλογος που γεννιέται, ακόμη και αν δε καταφέρει τίποτα, αφήνει μια κληρονομιά πίσω του, εμπειρίες, γνώσεις, προβληματισμούς κ.τ.λ. Έτσι πρέπει να το δούμε, από την άλλη τα βήματα είναι δύσκολα, περιέχουν πολύ-πολύ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προσωπική εργασία από αυτούς τους ανθρώπους και συνήθως έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετές μικρότητες, για αυτό η ηθική υποστήριξη είναι πολύ σημαντική, για να μπορείς να αγνοείς τις μικρότητες χρειάζεσαι μια σχετική συμπαράσταση από κάποιους άλλους.Επισημαίνω πως στο παρόν θέμα στο παρελθόν όλοι ρωτούσαν για το πότε θα είναι έτοιμο το νεο ΔΣ του ΕΣΟΑΑΠ και όταν μετά πολλώνκόπων και βασάνων αυτό συστήθηκε υπήρξε μια ησυχία... μια σιωπή από όλους αυτούς που ενδιαφερόντουσαν γραπτώς (στα forums) ή προφορικώς γύρω-γύρω.Το ίδιο αισθάνομαι πως έγινε και με τον αντίστοιχο σύλλογο της Κρήτης.Φίλοι μου δεν αρκεί να τρέχουν 5 άνθρωποι κι εμείς απλώς να ρωτάμε, πρέπει να βάλουμε και λίγο το κεφάλι μας στον ντορβά μαζί τους.Ξαναλέω λοιπόν, οι 2 ΕΣΣΟΑΠ (Θεσσαλονίκης και Κρήτης) υπάρχουν, όσοι είστε από τις γύρω περιοχές και αγαπάτε το αεροβόλο στηρίξτε τους.
Γιατί στην Θεσσαλονίκη να μην έχουμε έναν οργανωμένο σύλλογο η μια ομάδα που να οργανώνετε και να κάνει σκοπευτικές εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα?Είμαι καιρό μέσα σ'αυτό το φόρουμ και ώρες ώρες λέω να πάω στην Αθήνα στο σχιστό μιας και ο,τι φωτογραφία και συζήτηση παρακολουθώ είναι από εκείνο το χώρο!
Παράθεση από: alex_igniss στις 21 Οκτωβρίου, 2011, 22:52:48 μμΓιατί στην Θεσσαλονίκη να μην έχουμε έναν οργανωμένο σύλλογο η μια ομάδα που να οργανώνετε και να κάνει σκοπευτικές εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα?Είμαι καιρό μέσα σ'αυτό το φόρουμ και ώρες ώρες λέω να πάω στην Αθήνα στο σχιστό μιας και ο,τι φωτογραφία και συζήτηση παρακολουθώ είναι από εκείνο το χώρο!Εγώ φίλε alex_igniss το έκανα. Πήγα στο Σχιστό και θα ξαναπάω. Αφού εμείς εδώ δυστυχώς πετάμε αετό! Και πραγματικά όπως και εσύ θλίβομαι και εκνευρίζομαι ταυτόχρονα, όταν διαθέτουμε τόσες ανεκμετάλευτες εκτάσεις και τόσα ωραία απόμερα μέρη που δεν θα ενοχλούσαμε κανέναν. Βέβαια είναι όλα θέμα πρωτοβουλιών, προσωπικής ασχολίας αλλά και διαδικαστικών κωλυμάτων. Απ 'ότι ξέρω τον τελευταίο καιρό κάτι είχε αρχίσει να είναι στα σκαριά, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι νεότερο.Αρχικα πρέπει να κανουμε μια προσπαθεια για δημιουργία ομάδας εδω τοπικα μερος υπαρχει και σκοπευτηριο ακομη οπως το σχιστο να μην υπαρχει κανενας που να ενοχλειται!Αν με κάποια άτομα έχεις ηδη οργανώσει παρέα στην πόλη μας που πετάει αετο κινεζικο απ'αυτους με τα διπλά χερούλια στείλε μου ένα μην να κάνουμε μια συναντηση και παμε και αθήνα μετα!Την πρώτη φορά είχαμε μαζευτεί τέσσερα άτομα για να μοιραστούμε τα έξοδα αλλά και για να γίνει το μεγάλο ταξίδι πιο ευχάριστο. Προσωρινά λοιπόν, προτείνω να γίνει κάτι αντίστοιχο όταν θα θελήσει κάποιος να κατέβει για να συμμετάσχει. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουμε και εμείς να κάνουμε κάτι, αν ξεκινήσουμε.....
Προτείνω να δημιουργηθεί θέμα που θα βοηθήσει την δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας!!!