Άν η περίπτωσή σου αφορά την δεύτερη κατηγορία (βλάβη βαλβίδας) τύλιξε το όπλο ξανά στην συσκευασία του, βρές και την απόδειξη αγοράς και γραμμή για το κατάστημα που το πήρες για να στο αντικαταστήσουν.
Να κανω κ εγω μια συνοψη συμφωνα με οσα εχω μουρλαθει να διαβαζω να μου πειτε εαν τα εχω σωστα στο κεφαλι μου ωστε να συνεχισω το διαβασμα με σωστες βασεις.*τα pcp ειναι ποιο ευθυβολα απο τα ελατηριου εκτος απο περιπτωσεις ελατηριου με recoiler οπως diana mod.54 που αποσβενει τον κραδασμο (εκτος αν του ελατηριου ειναι μειωμενης δυναμης)*τα gas ram εχουν λιγοτερο λακτησμα κ μπορεις να ανεβεις σε ποδολιβρες (σε λογικα πλαισια) χωρις αρνητικες επιπτωσεις στην σκοπευση σε αντιθεση με τα απλα ελατηριου.*ολες οι κανες των αεροβολων ειναι ραβδψτες και νομιμα σε αντιθεση με τα λειοκανα κυνηγετικα.*η μεγαλητερη δυναμη του ελατηριου δημιουργει κλωτσημα στο οπλο οπου χανετε η ευθυβολια σε αντιθεση με τα pcp που δεν τα επιρεαζει.*οσο περισσοτερο βαρος σε grains ειναι ενα σφαιρακι τοσο μειωνεται η βλητικοτητα και αρχιζει την καμπη αλλα τοσο ποιο καταστροφικο κ δυνατο ειναι στους στοχους που θα βρει και τοσο ανεπειρεαστο απο πλευρικους ανεμους.*οι διαφορες των διαμετρηματων .177 .22 & .25 στην ουσια γινεται για να μπορεις να αλλαζεις κλιμακα στα βαρη των σφαιρων.*Στοχευοντας με οπλο pcp σε μεγαλες ποδολιβρες (δυνατο πολυ οπλο με βαρια σκαγια) κερδιζεις πολυ σε αποσταση κ δυναμη δεν χανεις σε ευθυβολια ουτε σε κοντινες αποστασεις ουτε σε μακρυνες αλλα πεφτουν τα bars απο την μπουκαλα με ελαχιστες βολες κ χανεις σε αυτονομια.Αυτα για αρχη κ ελπιζω να μην σας κουρασα στο διαβασμα για τις αποριες μου..Υ.Γ που να πιασω και τις διοπτρες