Γιωργο σου έχω πει και το έχω πει σε όλους τους ταργκεταδες που γνωρίζω σε όλη την Ελλαδα.
Οι θέσης και τα τρόπαια σε αυτό το αγώνισμα είναι λάθος τακτική και οπιος αθλητής κατά την διάρκεια του αγώνα σκέφτεται αυτό θα του κοστίσει σε λάθος βολες.
Και εγώ δεν το ήξερα στο ξεκίνημα μου αλλά έτυχε και διάβασα το ενχειριδιο του FT.
http://fekete-moro.hu/bfta-skills-manual/index-gr.phpΠαράγραφος 13.3
Οπιος το διαβάσει και μπορέσει και καταννοησει τι λέει έχει πιάσει το αθλημα σωστα.
Και το ξαναλέω για να εξηγούμε για να μην παρεξηγείτε αυτά που λεω.
Στο FT απέναντι σου δεν έχεις άλλον αθλητη για να τον νικήσεις.
Απέναντι έχεις τις σιλιουετες που έχει φροντίση ο διοργανωτής να βάλει αρκετό αριθμό από αυτές σε δύσκολο σημείο και μάλιστα με περιοριστη στο kill Zone 25&15 χιλιοστον.
Όταν φυσάει η πρόκληση είναι μεγαλη.
Έχει ο αθλητής μια και μοναδική ευκαιρια κάτι που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα αφού τις 37 σιλιουετες που είχαμε τις σκοπευσαμε μια φορα.
Όταν πέφτουν αυτές οι σιλιουετες έχεις πάρει το βραβείο σου.
Στις μακρυνες βολές επισεις όταν είναι σε ξεφωτο με ελαφρό αερακι και δώσεις την διόρθωση για τον άνεμο και παρακολουθείς την βολίδα να ξεκινάει εκτός κιλ ζον και στα τελευταία μέτρα να ντριφταρει και να πηγενει μέσα στο κιλ ζον αυτό είναι μαγικο.
Αυτά τα συναισθήματα είναι μερικά από τα βραβεία του συχρονου σκοπευτή που ασχολείται με αυτό το αθλημα ,το οπιο έχει την ιδιαιτεροτητα κάθε φορά το πεδιο να είναι διαφορετικό και να έχεις κάθε φορά διαφορετικά πράγματα να υπολογίσεις.
Το αθλημα αυτό είναι μαγεία και ιδικά οταν γίντε στο σκοπευτηριο του πυργετου.
Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει τόσο ραγδαία εξέλιξη με όλο και περισσότερες συμετοχες εντός Ελλάδας αλλά και παγκοσμιος.
Τελευταία είδα στοFacebook την αθλητική ομαδα(Field target iran).