να το χαρείς φίλε μου .... τα σκοπευτικά μου φαίνεται ότι είναι υπερβολικά παράκεντρα ....αν βέβαια ρίχνει ευθεία ....ουδέν άξιον λόγου
Παράθεση από: xenofon στις 15 Μαΐου, 2016, 20:43:58 μμΠαράθεση από: mikesf στις 15 Μαΐου, 2016, 17:50:27 μμΓιατί δεν κοιτάς το ΒΑΜ 26 που ειναι αντίγραφο το HW95;Ίσως ο Ανδρέας, αν κ καινούριος, να γνωρίζει που πλεονεκτεί το Stoeger x 20- ΒΑΜ 19- Gamo 440 κλπ, σε σχέση με το ΒΑΜ 26- HW 95... Το 95/26 είναι το καλύτερο αεροβόλο για κάποιον αρχάριο, τώρα αν ο Ανδρέας γνωρίζει που είναι καλύτερο το 19 απο το 95/26, μπράβο του. Οι ερωτήσεις του βέβαια δεν δείχνουν κάτι τέτοιο,και δεν είναι κακό αυτό, του εναντίων, και οφείλουμε να προτείνουμε όπλα που θα τον μυήσουν στον αεροβολισμό και όχι στο ματσακόνι και στους αετονύχηδες με το καλημέρα σας.
Παράθεση από: mikesf στις 15 Μαΐου, 2016, 17:50:27 μμΓιατί δεν κοιτάς το ΒΑΜ 26 που ειναι αντίγραφο το HW95;Ίσως ο Ανδρέας, αν κ καινούριος, να γνωρίζει που πλεονεκτεί το Stoeger x 20- ΒΑΜ 19- Gamo 440 κλπ, σε σχέση με το ΒΑΜ 26- HW 95...
Γιατί δεν κοιτάς το ΒΑΜ 26 που ειναι αντίγραφο το HW95;
Μια που λες οτι εισαι νεος στο αεροβολο, μηπως φταιει η τεχνικη σου; μηπως τραβας το οπλο τραβωντας την σκανδαλη;
Φώντα, το 26 ειναι πιο ήπιο όπλο απο το 19, out of the box που λένε και οι Άγγλοι. Ο φίλος ειναι νέος στον αεροβολισμο και ειναι καλό να εκκινήσει με ένα ήπιο όπλο.Τώρα το τι μπορεί να γίνει το 19 απο έναν έμπειρο σαν εσένα που το έχεις εντρυφήσει ειναι μια άλλη κουβέντα. Ο νέος πρέπει να ξεκινάει με κατι που μπορεί να διαχειριστεί. Άποψη μου φυσικά.Sent from my iPhone using Tapatalk
... δοκιμασε τις H&N baracuda, θα με θυμιθεις
Κ εγώ, έψαχνα ευκαιρία να παραθέσω τα πλεονεκτήματά του, αλλά έτσι όπως το έθεσες, με αποστόμωσες!
Παράθεση από: despot στις 21 Μαΐου, 2016, 01:47:47 πμ... δοκιμασε τις H&N baracuda, θα με θυμιθεις Υπερβολικα βαριες γιαυτο το οπλο.Ασε που θελουν γκαζια για να γκρουπαρουν.
Δεν ξερω για το συγκεκριμενο αεροβολο,αλλα σε εμενα ,σε δοκιμες που εκανα σε πολλα και διαφορετικα αεροβολα ,υπηρχαν παντοτε αλλα σφαιρακια που γκρουπαριζαν καλυτερα απο τα Barracuda ..Η βλητικη τους αποδοση ηταν "μετρια".
Παράθεση από: kostas100 στις 22 Μαΐου, 2016, 02:00:00 πμΔεν ξερω για το συγκεκριμενο αεροβολο,αλλα σε εμενα ,σε δοκιμες που εκανα σε πολλα και διαφορετικα αεροβολα ,υπηρχαν παντοτε αλλα σφαιρακια που γκρουπαριζαν καλυτερα απο τα Barracuda ..Η βλητικη τους αποδοση ηταν "μετρια".Ποια προτείνεις εσύ Κώστα; Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου.