Κώστα μου αρέσει η συζήτηση μας, πραγματικά θα το χαιρόμουν αν αυτή γινόταν σε έναν χώρο μαζί με καφεδιες και αεροβολα, είμαι ακόμα σίγουρος οτι και να μην συμφωνουσαμε σε όλα ή και στα περισσότερα, σίγουρα η συζήτηση θα ηταν εποικοδομητική και θα μαθαίναμε πολλά πράγματα κι οι δύο.

Το 90 δεν έχει τουανγκ αλλά γνωρίζω και απο καλό φίλο πως κατά το άνοιγμα βρήκε μέσα ενα σωρό περίσσια γρασσα (κατα την γνώμη μου ανεπίτρεπτο σε ενα τέτοιο όπλο) .
Όσο για το 19 δεν χρειάζεται να πετύχει κάποιος το Λόττο αλλα να ξέρει τι κάνει στο όπλο, αν και πάμφθηνα έχουν καλές κανες, όσο κι αν αυτό φαντάζει επιστημονική φαντασία σε κάποιους.
Δεν λέω οτι τα κινεζοτουρκικα είναι τα ακατεργαστα διαμάντια και τα γερμανοαγγλοαμερικανικα+ είναι οι υπερεκτιμημενες φίρμες .
Ολα κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει, αρκεί να ξέρει ο καθένας τι θέλει.
Άλλος την βρίσκει με το να ρίχνει τρύπα- τρύπα στα 15μέτρα (και εγώ) και άλλος με το να εκτασιαζεται με το τι ελασματα τρυπάει στα 30-40-50+ (παλι κι εγω) .
Απλά δεν μου αρέσει η προκατάληψη προς οτι δεν φέρει ΟΝΟΜΑ, εγώ αναγνωρίζω και τα συν και τα πλην και στις δύο περιπτώσεις, απλά τα ζυγιζω και βλέπω ποιό είναι αυτό που θα μου κάνει τα κέφια.
Αυτό δεν σημαίνει οτι προτιμώ το 135 για την ωμή δύναμη του και το 90 είναι άχρηστο, ούτε όμως και όταν προτιμώ το wh95 σημαίνει οτι είναι άχρηστο το 19 (τα παραδείγματα σχετικά αλλά τυχαία) .
Όσο για το theoben που έσπασε το μπλοκ (πως το κατάφερε? ) πάλι το θεωρώ αδικαιολόγητο γιατί μπορεί να συμβεί να ρίξει "κούφια" απο απροσεξία η κατά το κλείσιμο, έπρεπε να έχει προβλεφθεί απο την κατασκευάστρια εταιρία οπωσδήποτε.
Φιλικά πάντα.
Μιχάλης.