Σας ευχαριστω για την υποδοχη, και σας ξαναγραφω, γιατι θα ηθελα πρωτα απο ολα να σας συνχαρω ολους για την πραγματικα καλη δουλεια που εχετε κανει σε αυτο το φορουμ, και απο την αλλη να σας πω οτι ειμαι πολυ συγκινημενος διοτι μετα απο 15 ωρες διαβασματος, σε διαφορα θεματα στο φορουμ και παντα χρησιμοποιοντας την μηχανη αναζητησης, βαζοντας λεξεις κλειδια που με ενδιεφεραν, ειχα αρχισει να σηκωνω τα χερια ψηλα, γιατι καταλαβα οτι εχω εισελθει σε εναν εντελως νεο και αγνωστο κοσμο για μενα, και αυτο απο την μια ειναι ομορφο, απο την αλλη πονοκεφαλος, και πανω που ημουν ετοιμος να σας γραψω εδω ενα μυνημα και να σας πω οτι ολα αυτα που γραφετε ειναι πραγματικα εκπληκτικα για καποιον ασχετο σαν εμενα.....αλλα εχω καπου 250 αγνωστες λεξεις, οι οποιες με την σειρα τους δημιουργουν καπου 2500 ερωτησεις και....ωχ δεν μπορω αλλο....εκεινη ακριβως την στιγμη καταλαβα ποσο μα ποσο καλη δουλεια εχετε κανει, διοτι ο ηλιθιος ανακαλυψα στην Βιβλιοθηκη "Το λεξικο του αεροβολου". Νιωθω σαν τον Κολομβο που ανακαλυψε την Αμερικη....(αλλα στην ηλιθια εκδοση χαχαχαχα). Πραγματικα μπραβο σας και σας ευχαριστουμε που μοιραζεστε ετσι απλοχερα τοσες γνωσεις που σιγουρα αποκτηθηκαν με πολυυυυ κοπο.
Με εκτιμηση
Λευτερης