Καλησπερα σε ολους!
Με λενε Λευτερη, ειμαι 37 ετων και η πατρικη μου οικια ειναι στο Σουνιο Αττικης. Μακρυνη καταγωγη εχω απο Τζια και Σαντορινη.
Ειμαι μελος της ΣΚΟΕ απο το 1994. Εχω ασχοληθει με την σκοποβολη σταθερου στοχου με πιστολι και τυφεκιο επι σειρα ετων με καποιες μικρες διακρισεις. Απο το 2000 ασχοληθηκα με τον πηλινο στοχο στο αγωνισμα του Ολυμπιακου Τραπ το οποιο παραμενει η μεγαλη μου αγαπη. Δυστυχως επαγγελματικοι και κυριως οικονομικοι λογοι δεν μου επετρεψαν να συνεχισω. Επισης απο το 2010 ασχοληθηκα επιδερμικα με το αγωνισμα του sporting.
Σχετικα με το αεροβολο.....εχω κολλησει ασχημα. Πριν απο...πολλα χρονια ειχα ενα κινεζακι με το οποιο εριχνα σε κουτακια. Τα χρονια ομως περασαν και το αεροβολο το παρατησα. Το κινεζακι σκουριασε και εγω επαιζα με αλλα παιχνιδια πια. Ηρθε ομως καποια μερα, εντελως συμτωματικα, που αισθανθηκα οτι επρεπε να γυρισω πισω απο εκει που ξεκινησα. Ετσι αγορασα ενα HW77. Μολις εριξα την πρωτη βολη...καταλαβα οτι δεν ηταν παιχνιδι. Ακουμπησα την πλατη μου στην καρεκλα και για λιγη ωρα χαζευα το οπλομηχανημα που ειχα στα χερια μου....
Τα υπολοιπα τα ξερετε.....

ΥΓ Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κωστα Accuracy Lover για την μεγαλη βοηθεια του!