KALHMERA.MONO POLITISMO DEN EXOYN,DIPLOPRWSOPEIA,KAI 60 EKATOMYRIA NA PLHRWNOYN FOROYS,XRHMA.BAZW STOIXHMA OTAN APEBEIWSEI O PAPPOUS THA STHLOYN KAI TO SKYLO STO IDIO MEROS ME EYGENH THANATO XWRIS NA PASXH APO TIPOTA.THA TOYS EINE AKRIBES TOTE OI ZWOTROFES AFOY O GEROS DEN THA EINE GYRW NA DH TI GINETE.
Γεια σας παιδια,
χρησιμοποιω το μυνημα του Γιωργου, ως παραδειγμα περι της κουβεντας που κανουμε... Και θα πω οτι δεν μπορω να συμφωνησω με την δικη σου αποψη Γιωργο για τους Βρεταννους. 18 χρονια τωρα εδω, ειδα αξιοκρατια, σκληρη δουλεια, χιουμορ, ανταμοιβη της προσπαθειας και εκανα μονο φιλους στη δουλεια μου και το χωρο μου. Με παρα πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις (που τις αποδιδω στην ανθρωπινη φυση και οχι στην καταγωγη) εγινα καλοδεχουμενος, βρηκα φιλους που θα εδιναν και το βρακι τους αν το ζητουσα χωρις υστεροβουλια, και γενικα ενα λαο που δεν αφιεται της γενικης αποψης που εκθειαζεις στα μυνηματα σου.
Θα υπενθυμησω δε, οτι οι περισσοτεροι σε αυτο το φορουμ Εγγλεζικα αεροβολα θελουν, απο τα 'ρεντικολα' τα 'εγγλεζακια'. Δεν μας ειπε ο Γιωργος για τον 'μαγκα' μπεκατσοκυνηγο με το bleeper ηχου γερακι, τον 'αρχοντα' τον λαγοκυνηγο με τη λαμπα, το 'γατο' το γουρουνοκυνηγο με τις θηλιες, τον 'εξυπνο' τον γεωργο που τα 'ξεπατωσε ολα', τον 'αετο' τον οικοπεδοφαγο που εκαψε τη μιση Ελλαδα, η τον 'ηθικο' πολιτικο που δεν εχει πληρωσει φορους εδω και 20 χρονια. Στην Αγγλια πηρε κληση (και την ΠΛΗΡΩΣΕ) η κορη της Βασιλισσας, εγιναν ανακρισεις για θανατωση γερακιου στον Πριγκιπα Χαρρυ, οχι ο γνωστος του γνωστου και τα σχετικα τα καλα τα ελληνικα. Ουτε μας εδειξες φιλε Γιωργο φωτογραφιες με χηνες που βαρεσες στην Ελλαδα (αληθεια, ποσοι απο τα παιδια στο φορουμ στην ελλαδα εχουν δει χηνα???). Κι αμα ειναι τοσο ωραια στην Ελλαδα, τι κανεις εδω?
Θυμαμαι σαν φοιτητης, πηγα μια μερα στη σχολη (στην Αθηνα) και ειδα 15 σκυλια να πεθαινουν στο προαυλιο του νοσοκομειου, γιατι καποιος 'εξυπνος' τους εριξε φολα (που απαγορευεται). Μεσα σε αυτα τα σκυλια ηταν και μανες με 2-3 κουταβια στα ποδια τους να μην ξερουν τι να κανουν... Καλυτερα μου φαινεται εδω λοιπον να προσεχουν τον παππου με το σκυλο του (στο παραδειγμα του AVARI), και να ειστε σιγουροι οτι οταν θα φυγει ο παππους το σκυλο δεν θα του βαλουν φολα στο προαυλιο....
ετσι λοιπον, να με συγχωρησετε που δεν μπορω παρα να απορριψω την 'εγγενη' μαγγια του ελληνα, τη φαγαμε στη μαπα. Φαινεται εξαλλου απο την νοοτροπια που αντιμετωπισε ο Στεφανος γυρνωντας πισω, οποτε ας οψονται τα σχολια περι ρομαντισμου, λεβεντιας και περηφανειας, για τις παραλιες της Κω και της Κερκυρας οταν μαζευουμε τουριστριες... Μια επισκεψη στην Ελληνικη πρεσβεια στο Λονδινο φτανει, για να δει καποιος την 'Εθνικη' μας υποσταση και διοικηση....
Και, ποιος το περιμενε, θα χειροκροτησω τα σχολια του Mak6: ανεβασα ελληνικη σημαια στην Αγγλια, ετρεχα πανω κατω στους δρομους μονος μου στην επαρχια της Αγγλιας και φωναζα 'Ελλας-Ελλας-Ελλας' οταν κερδισαμε το κυπελο. Αλλα χρειαστηκε γερμανος να μας τιθασευσει....Και να ρωτησω κιολας Maκ6: ποιος τους ψηφιζει ολους αυτους τους (θα τους ελεγα καραγκιοζηδες αλλα δεν τους ταιριαζει τετοιο κομπλιμεντο) καρεκλαδες να διοικουν αυτον τον τοπο?
Ετσι λοιπον, αν ολοι αυτοι που εχουν την σωστη νοοτροπια (και απο οτι φαινεται μεσα απο τα γραφομενα εδω, μαζευονται μερικοι) καταφερουν και δεν παρασυρθουν απο το πληθος, και καταφερουν να ριξουν το 'βακτηριακο' τους σπορο να 'μολυνουν' και αλλους με το ιδιο μυαλο, τοτε μονο μπορει να βρεθει το σωστο περιβαλλον για να επιτευχθουν οι αλλαγες που ολοι θελουν. Αλλα, ειπαμε, θα βγαλω μαλλια πρωτα.... Καθε φορα που γυρναω πισω να δω τη μανα μου και τον αδερφο μου, βρισκω περισσοτερους λογους να φυγω παρα να ξαναρθω...
Φιλικα (και πικραμενα)
Μπιριγκογκος