Συμφωνώ απολύτως με τον Κο GEORGEGR.
Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά σχετικά με το θέμα.Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι το εξής:Για να γίνει κάτι πράξη(ισχύει για τα πάντα)χρειάζεται ένα κίνητρο.
Ποιό νομίζεται ότι θα είναι το κίνητρο της πολιτείας/κράτους/έθνους/δημοκρατίας(ή ότι άλλο,συμπληρώστε το)στο να αλλάξει ολόκληρη υπάρχουσα νομοθεσία προκειμένου να επιτραπεί το κυνήγι με αεροβόλο;
Στην υποθετική περίπτωση που κάποιοι απάρτιζαν μία επιτροπή και κατάφερναν μία ακρόαση με τους νομοθέτες,τι θα παρουσίαζαν σαν κίνητρο;
Σαν επιχείρημα έτσι ώστε να τους πείσουν;
Ότι θέλουν να κάνουν σκοποβολή;
Ότι θέλουν να εξαλείψουν από τους Ελληνικούς αγρούς τα επιβλαβή ποντίκια/κουνέλια/φίδια/καρακάξες κ.τ.λ.;
Ότι θα πρέπει να σκεφτούν τους 20-50-100 ή δεν ξέρω πόσους,που επειδή δεν έχουν σκοπευτήρια κοντά τους να μπορούν να προπονούνται στην ύπαιθρο;(αλήθεια για να προλάβω κάποιους που θα ισχυρισθούν ότι αυτοί οι 20-50-100 δεν είναι τόσοι,αλλά είναι χιλιάδες,να κάνω την απλή ερώτηση:που είναι στα μεταξύ κρυμμένοι;)
Όπως καταλαβαίνετε το όλο θέμα δεν είναι δικό τους(εννοώ τους νομοθέτες),αλλά δικό σας(εννοώ τους επίδοξους κυνηγούς με αεροβόλο).
Όταν αποφασίσετε γιατί το θέλετε πραγματικά και το διατυπώσετε (χωρίς "μεταμφιέσεις" του στύλ θέλω να κάνω σκοποβολή,δεν έχω σκοπευτήριο κοντά και άλλα τέτοια),ίσως(λέω ίσως)να σας πάρουν στα σοβαρά και να σκεφθούν να εξετάσουν το θέμα,ας πούμε-------σε 15 χρόνια....
Αλλίως δεν νομίζω ότ έχει τύχη το θέμα.