Μάλλον υπάρχει θέμα συνεννόησης, μπορεί να φταίνε τα ελληνικά μου, μπορεί η γραμματική μου, μπορει...
Παγερά αδιάφορο φίλε Γιώργο με αφήνει η ΠΡΟΘΕΣΗ σου να διασφαλίσεις την παράνομη σκοποβολή στην ύπαιθρο που τόσα χρόνια γίνεται και να την προστατεύσεις απο επίδοξους "καταπατητές κυνηγούς"

. Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σημασία αν η νομιμοποίηση του κυνηγίου με αεροβόλο επηρεάσει την ούτως ή άλλως παράνομη σκοποβολή στην ύπαιθρο. Και φυσικά δεν μπορώ να σταθώ δίπλα σε κανέναν που θέλει να συνεχίσει να πράτει έτσι, θέλοντας παράλληλα να μην επιτραπέι το κυνήγι με αεροβόλο πιστεύοντας οτι θα του αφαιρεθεί η δυνατότητα να εξασκείται παράνομα στην σκοποβολή. Φυσικά όμως και θα είμαι δίπλα του αν θελήσει να νομιμοποιήσει αυτή του την δραστηριότητα.
Πώς θα σου φαινόταν άραγε, φίλε Γιώργο η άποψη κάποιων λαθροθήρων κυνηγών αεροβόλου που θα ήταν αντίθετοι με την νομιμοποίηση της σκοποβολής στην ύπαιθρο, για τους όποιους λόγους αυτοί θα το πίστευαν,ούτως ώστε να συνεχίσουν την παράνομή τους δραστηριότητα; Θα έδινες κάποια βαρύτητα στην άποψη τους; Εγώ προσωπικά καμία... ΄
Θανάσης
[/quote]
Όντως υπάρχει ένα θέμα με την συνεννόηση (και φυσικά ίσως φταίνε τα δικά μου ελληνικά …)
Αλλά κάνε ένα κόπο και ξαναδιάβασε αυτά που γραφώ από την αρχή και ίσως τότε διαπιστώσεις ότι αυτό που κάνω είναι παράνομο και εσύ με αυτό που θες να κάνεις (που είναι παράνομο μέχρι τώρα )θα μου στερήσεις την δυνατότητα να το κάνω νόμιμο.
Ναι θέλω να διασφαλίσω το δικαίωμα μου να μπορέσω να κάνω νόμιμο αυτό που κάνω τώρα παράνομα και για μένα έχει μεγάλη σημασία η νομιμοποίηση της σκοποβολής (σε ανοικτό πεδίο)αλλά με μια διαφορά δεν θα με άφηνε παγερά αδιάφορο (όπως λες )αν επηρέαζε την νομιμοποίηση του κυνηγίου .
Επίσης δεν αναφέρθηκα σε καταπατητές κυνηγούς αναφέρθηκα σε λαθροθήρες με αεροβόλο που τόσα χρόνια πράττουν παράνομα και θα πράττουν παράνομα μέχρι να νομιμοποιηθεί το κυνήγι.
Τέλος να σε πληροφορήσω (για τους τύπους και μόνο)ότι δεν είμαι παράνομος και ούτε θα γίνω διότι διαθέτω κλειστό χώρο για σκοποβολή πενήντα μέτρων και ανοικτό εκατόν είκοσι μέτρων θα ήθελα μια τέτοια διαβεβαίωση και από όλους τους παράνομους κυνηγούς με αεροβόλο μέχρι να νομιμοποιηθεί το κυνήγι με αεροβόλο και επειδή νομίζω ότι οι απόψεις μου έχουν καταγραφεί και επαναλαμβάνομαι κουράζοντας τους υπόλοιπους φίλους σταματώ εδώ.
Φιλικά.
Γιώργος