Καλησπέρα κοπέλια!
( ...καλά καταλάβατε είμαι από Χανιά Κρήτης και είμαι νέος στο forum!

)
Έχω μια σαρανταπεντάρα Dianara καμιά 15αρια χρόνια με την οποία έχω παίξει περίπου 15.000 με 20.000 σφαίρες! Ακούγεται περίεργο αλλά από τις 12.000 σφαίρες έχω κρατήσει και τα κουτάκια! Δεν έχω κανένα παράπονο οι βλάβες που μου έχει βγάλει είναι σε πολύ λογικά πλαίσια μετά από τόσες σφαίρες.
...και τώρα στο θέμα μας ήθελα να αγοράσω ένα 350 magnum γιατί με ενδιαφέρει πολύ η δύναμη και η ευστοχία μέχρι που είδα τι μπορώ να αγοράσω με τα ίδια χρήματα από hatsan! Ο λόγος που δεν θα αγόραζα ποτέ PCP ήταν μόνο η τιμή πράγμα το οποίο άλλαξε όταν είδα το bt65sb και ακόμα καλύτερα το bt65sb - elite! τα χαρακτηριστικά του τα σπάνε! είδα και καμπόσα video στο youtube και πιστεύω ότι από πλευράς απόδοσης τιμής δεν υπάρχει καλύτερο!
Με χαλάει απίστευτα το γεγονός ότι είναι τούρκικο (και από ηθικής και από πλευράς ποιότητας) αλλά το ηθικής το ξεπέρασα εύκολα μετά που σκέφτηκα τι τραβάμε τώρα και από τους υποτίθεται φίλους μας τους Γερμανούς (Diana) αλλά και γιατί αυτό το μίσος που τρέφεται εδώ και χρόνια κακά τα ψέματα αλλά στηρίζεται πάνω σε κάποια συμφέροντα (...πώς αλλιώς θα έπαιρναν μίζες για όπλα οι προδότες οι πολιτικοί μας αν δεν είχαμε εχθρό? και όχι μόνο...).
Τέλος πάντων ξέφυγα λίγο, αυτά που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τα εξής:
1) ξέρει κανείς μήπως πότε θα κυκλοφορήσει το bt65sb - elite Ελλάδα? γιατί ρώτησα στο vrachnos.gr αλλά δεν φαίνεται να γνωρίζουν.
2) Κανένα έμπιστο site να το αγόραζα απ' έξω?
3) Από ποιότητα, ευχρηστία, κλπ, τι έχετε να πείτε εσείς που έχετε αγοράσει ήδη Hatsan?
4) Αν έχετε κανένα άλλο μοντέλο άλλης μάρκα με αντίστοιχα χαρακτηριστικά στην ίδια τιμή, (πάνω κάτω 500 ευρά) πείτε μου για να το ψάξω!
ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα.