Διοτι εχεις δει να υπαρχει τηρηση καποιου κανονισμου και βρηκαμε χωρο για ειρωνια? Τα τουφεκια δεν θα τα πιασω μαλλον οπως θα συνεχισω, σε σχεση με τους κανονισμους κανουν αλλο αθλημα.
Φιλε Thorin η ειρωνική διαθεση δεν ηταν προς εσένα, αλλα προς αυτούς που αντι να κοιτάξουν να εφαρμόσουν τους βασικούς κανόνες, κάθονται και σκέφτονται τι ακομη να προσθέσουν...
Πιστεύω να συμφωνείς οτι το πρόβλημα, ειναι στην τήρηση τον βασικών κανόνων, παρά στο οτι δεν έχουμε αρκετούς και πρεπει να δημιουργήσουμε κι άλλους. Αυτο φυσικά ειναι για την πετονιά που σκέφτηκαν.
Εμένα με εχει ενοχλήσει μερικές φόρες η αδιαφορία "συναθλητή" για αυτόν που ειναι δίπλα του.
Δυο παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό:
Μια φορά, για κακη μου τυχη, ερχεται στην θυριδα μπροστά απο μενα κάποιος αριστεροχειρας, αποτέλεσμα να ρίχνουμε πρόσωπο με πρόσωπο. Ουτε και εγω ουτε και αυτος ήμασταν για κανενα σκορ της προκοπής.
Αυτός ομως, κάθε φορά που εκανε μια άσχημη βολη, ξεφυσούσε... σε βαθμό που να μου έρχονται και σαλια....
’λλη φορά ερχεται πάλι μπροστα μου μια "συναθλητρια" η οποια σερνόταν στην κυριολεξία απο την γρίπη.... μπουκωμένη μέχρι αηδιας, εβηχε(μερικες φορες γονάτιζε απο τον βηχα) σκουπιζόταν και φυσούσε την μύτη της στην γραμμή βολης... ενοχλούσε 4 άτομα γυρω της.
Τις απλούστερες περιπτώσεις, του να χτυπιέται κάποιος η να βρίζει χαμηλόφωνα δεν θα τις αναφέρω καν.
Τωρα για οποιονδήποτε κοιτάει να "κλέψει" με παραποιηση εξοπλισμού, τι να πει κανείς. Ισως να θέλει να γίνει ο "μαγκας" του χωριού...
Μολις πάει παραέξω(σε διεθνες επιπεδο) θα φανεί η κλάση του.
Μολις πηγα να ποσταρω ειδα οτι εγραψε το ιδιο και ο Μιλτος