Εγώ φίλε μου κάθε Κυριακή ρίχνω κανονικά σε δημόσια θέα... και σήμερα με σταμάτησαν. Φυλακή δεν είμαι ούτε πλήρωσα κανένα πρόστιμο. Δεν μπορώ να σκανάρω τίποτα και να ανεβάσω γιατί όλα τα χαρτιά που έχω συλλέξει έχουν επάνω το όνομα μου και αφορούν απαντήσεις σε προσωπικές επιστολές που έχω στείλει στις αρχές.
Αυτά είχα να πω... πραγματικά λυπάμαι όμως γιατί συνεχίζετε να κάνετε κακό και το χειρότερο είναι ότι δεν το καταλαβαίνετε.
Και πάλι φιλικά... αλλά για τελευταία φορά..μιας και είναι μάταια κάθε συζήτηση.
Καλή τύχη στον καθε ένα από εσάς.
Φιλικά,
Προφανώς τα προσωπικά σου στοιχεία θα τα έσβηνες από τα σκαναρισμένα έγγραφα...
Και στα όργανα που σε σταματούν δείχνεις τις απαντήσεις στις προσωπικές επιστολές σου; Και αυτές οι απαντήσεις σου δόθηκαν επειδή είσαι εσύ; Δηλαδή δεν ισχύουν για όλους; και για αυτό η δημόσια αντιπαράθεση θα τους κάνει κακό;
Βρέθηκε μια άκρη μόνο για σένα ή για όποιον έχει 6 μήνες για τρέξιμο και 150 ευρώ για ξόδεμα ειδάλλως ισχύει ότι λέει ο νόμος;
Και αν δεν τους πείσεις και βρεθείς ενώπιον της δικαιοσύνης αυτά θα δείξεις; και φαντάζομαι ότι είναι υπεράνω του νόμου οι απαντήσεις σε προσωπικές επιστολές ...
Εγώ καταλαβαίνω ότι βρήκες έναν όχι απόλυτα νόμιμο αλλά "πλάγιο" τρόπο να "πείθεις" τα όργανα να μην το ψάξουν παραπάνω και να σε αφήνουν χωρίς να δημιουργούν θέμα.
Μέχρι να πέσεις σε κάποιο (που δεν στο εύχομαι) που κοιτάει το νόμο μόνο και όχι την προσωπική σου επιστολογραφία.
My 2 cents σε ένα θέμα που στην αρχή φάνηκε να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.