πράγματι φίλε accuracy lover αυτό ήξερα και εγώ αλλά πέρυσι σε μια έκθεση με θέμα το κυνήγι ένας αντιπρόσωπος της TRUGLI από Βόρεια Ελλάδα όταν τον ρώτησα για τα red dot sights μου είπε πως απαγορεύονται και δεν τα πουλάει! Προσφατα σε επίσκεψη στον Καλκατζάκο αναζητώντας τι να κάνω με το σκοπευτικό της κάνης για να το λεπτύνω όταν έφτασε η συζήτηση για τη λύση του red dot sight μάντεψε.... πήρα την ίδια απάντηση!
Και συμπληρώνω.... σε τηλεφωνική επικοινωνία με κατάστημα στην Αμέρικα τι απάντηση πήρα? Οτι στην Ευρώπη δεν μπορούν να στείλουν αυτού του είδους τα εξαρτήματα!
Στο δε site του Βασιλικού όπου υπάρχουν κάποια δεν ασχολήθηκα γιατι είναι κατά τη γνώμη μου ψιλοπατάτα, τουλάχιστον σε σχέση με τα αντίστοιχα της BUSHNELL από την οποία μέσω
www.riflescope.de έχω αγοράσει δύο διόπτρες καταπληκτικές! Αλλά για καλή μου τύχη και αυτό κάτι έχει πάθει τελευταία και δεν απαντούν στο τηλέφωνο!
Σε ότι αφορά τώρα τα HOLOsights πράγματι μπορεί να μη προσφέρουν κάτι καλύτερο από τις διόπτρες, αλλά σε σχέση με τα ανοικτα σκοπευτικά? Μήπως είναι καλύτερη περίπτωση?
Τέλος πες μου αν γνωρίζεις για τα HOLOsights έχουν την ανάγκη της αγκίδας ή λειτουργούν ανεξάρτητα?
ΑΘΟΡΥΒΕ καλοοοό......
Ευχαριστώ και πάλι φίλοι μου!
Στέφανος!