Συμφωνα με τα λεγομενα του Freud oσα πιο πολλα οπλα τοσο πιο αντρας εισαι δηλαδη ?

Το οπλο + διοπτρα ειναι κατι σαν το αυτοκινητο δηλαδη
Αν οδηγας το αμαξακι σου και δεν εχεις περασει ΚΤΕΟ η δεν εχεις ασφαλεια και σε σταματησει αστυνομικος, ειτε μπορει να σταθεις τυχερος και να στην χαρισει, η το αντιθετο να σου γραψει τα κερατα του τα τρικουβερτα, ετσι και με το οπλο δεν παει να εχεις αδειες , χαρτη απο συλλογο κτλ ,αν θελει να σε γα..ργαληση θα το κανει, απο την αλλη μπορει να εισαι και εντελως απαραδεκτος οπως να μην εχεις απολυτος τιποτα απο χαρτομανι αδειων κτλ και να μην σου κανουν τιποτα, αντιθετος να γουσταρουν και να πεσουν να σου κανουν ενα καρο ερωτησεις στο που βαρας αν ειναι καλο το συγκεκριμενο οπλο κτλ κτλ (μου εχει τυχει)
Τωρα επειδη ο τιτλος λεγεται Αδεια για Διοπτρα, δηλαδη εγω τι να πω που εχω ενα τηλεσκοπιο με διαμετρο 200/1200

? και μια στηριξη μικρομετρικη , δηλαδη αν κουμπωσω το οπλο πανω στο 8ιντσο τηλεσκοπιο βλεπω καρφιτσα απο τον πειραια στην γλυφαδα και απο την στιγμη που ρυθμισω συντεταγμενες δεν εχει το παραμικρο ιχνος σφαλματος πορειας....... Κανεις ομως δεν μας ειπε τιποτα χρονια ολοκληρα που κουβαλουσα στο πορτμπαγκαζ τον .... μπαζουκα. Θα αισθανομουν πολυ γελοια αν με σταματουσαν επειδη θα ειχα μια διοπτρα σχεδον 1 ιντσα ( που θεωρητε και μεγαλη κιολας..) Πιστευω οτι μεγαλο ρολο παιζει οι εμφανιση μαγκες , κακα τα ψεματα ειναι μερικοι ανρθωποι που τους τραβαει το μπλεξιμο ειτε απο το προσωπο τους ειτε απο τα ρουχα τους η ακομη και απο την ομιλια τους.. και μερικοι που εχουν τυχη και αλλοι ειναι γκαντεμηδες.
Τωρα οσο αφορα πχ αν θελετε να κανετε ενα δρομολογιο με το τουφεκι σας η το οπλο σε καποιον ομιλο, εγω απλα σηκωνω το πισινο καθισμα του αυτοκινητου που ειναι δυθεσιο και κρυβω εκει τον οπλισμο μου, συμφωνα με στατιστικες ποσες φορες σας εχουν σταματηση ? θα ελεγα αρκετες... αλλα ποσες φορες εχουν ψαξει το αυτοκινητο σας ? πιστευω 1 ,2 εως καμια . Οποτε υπαρχουν λυσεις, ειτε εχεις οποιαδηποτε αδεια ειτε οχι τουλαχιστον εισαι πιο σιγουρος.