λοιπον επειδη προσπαθησα να το ψαξω για νομιμη αδεια για διοπτρα υπαρχουν μονο δυο τροποι για να γινει....1 να γραφτεις σε σκοπευτικο συλογο της σκοε για 6 μηνες και να συμετασχεις σε αγωνες κινουμενου στοχου στα 10 μετρα αλλα η παγιδα εινε πως μπορεις να συμετεχεις μονο με τα αγονιστικα αεροβολα που οριζει το α8λημα οποτε δεν πεζει .....αν ολα αυτα γινουν χρειαζεται χαρτι απο πα8ολογο πως εισαι σωματικα και πνευματικα υγιεις και 4 εγχρομες φοτογραφιες για να γινει η αιτηση αλλα 8α μπορειτε μονο στο αεροβολο του α8ληματος να την χρησιμοπιοιτε το οποιο εχει περιορισμους στις ποδολιβρες δεν θυμαμαι ποσο μου ειπαν ...
πηγες ΑΤ περιστεριου , σκοπευτικος συλογος περιστεριου
ο δευτερος τροπος ειναι ολα οσα εχουν να κανουν με τις φοτο ,γιατρο ,6 μηνεσ σκοπευτικο συλογο της σκοε και να παρεις μερος σε ενα αγωνισμα με λειοκανες καραμπινες νομιζω που παλι δεν πεζει ...... πηγες ΑΤ περιστεριου και σκοπευτικοσ συλογος ηλειου
τελος επειδη στο ΑΤ περιστεριου οταν μου ειπαν να παρω μερος στους αγωνες και να γραφτω για 6 μηνες τους ρωτησα και πως 8α παρω μερος αμα δεν εχω διοπτρα που χρειαζετε το αθλημα .... μετα απο 5 δευτ σιγη μου λεει γραψου 6 μηνες και 8α δουμε τι 8α κανουμε να την στειλουμε την αιτηση .....
οποτε πηρα στην ΓΑΔΑ με συνδεσαν με το τμημα οπλων και εκρηκτικων μετα απο 5 λεπτα συζητηση καταληξαμε πως δεν υπαρχει νομιμος τροπος αν δεν αλαξει η νομοθεσια.
ελπιζω να φανηκα χρησιμως απο την εμπειρια μου.
Nα βοηθησω και γω φιλε οσο ξερω.
Επειδη το 10m running target ειναι το αγαπημενο μου,θα σου πω οτι τωρα γινεται μια προσπαθεια απο την σκοε να το ανασυγκροτησει.
Ειναι πολυ δυσκολο ομως να γινεις αθλητης του,γιατι χρειαζεσαι ενα οπλο εξειδικευμενο για το εν λογο αθλημα αξιας 1500 ευρω και ανω,
επισης την διοπτρα η οποια ειναι και αυτη εξειδικευμενη αξιας 1200 ευρω και ανω,το σακακι κτλ.
Το πιο δυσκολο ειναι να βρεις μηχανημα για να ριξεις μιας και το κοντινοτερο ειναι στον Βυρωνα ,του οποιου Βυρωνα μια δεν μπορει μια ο κ...... του πονει.Ας πουμε αυτη την περιοδο το εχουν κλεισει το μαγαζακι τους.Γιατι?Ελλαδα.
Το ζουμι ομως ειναι οτι αν την Ανοιξη η σκοε καταφερει να μαζεψει 20 τουλαχιστον αθλητες και κανει πανελληνιο πρωταθλημα ,τοτε η αθλητες του running target θα εχουν αυτοματος και αδεια για διοπτρα.
Ονειρα θερινης νυχτος ε?Αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.
Μην ψαχνεσαι για λειοκαννο.Εκει δεν υπαρχει αγωνισμα που να χρησιμοποιητε διοπτρα.