σας ευχαριστω ολους ρε παιδια για τις ευχες, αλλα και την συμπαρασταση, τωρα μολις γυρισα σπιτι απο το νοσοκομειο και τα νεα ειναι παρα πολυ καλα,τοσο που καλυτερα δεν γινονταν! και παλι σας ευχαριστω.
και τωρα στο θεμα μας ........ ρε παιδια .......αλλα κλαση αυτοι οι κρυομπλαστροι οι γερμαναραδες, ποτε δεν περιμενα απο αεροβολο παραγωγης να εχει τοσο μελετημενο σχεδιασμο!!! το κοντακι του 95αριου μου επεσε γαντι!! το δε μαγουλο του σου φερνει το ματι εκει που πρεπει ......θες δεν θες!!! αφηστε το ζυγισμα!!! 4 γεματα κιλα και δεν τα νιωθεις οταν επωμισεις!! και οχι μονο παρατηρησα κατα πολυ βελτιωμενη σταθεροτητα στο χερι μου σε συγκριση με το παλιο γκαμο,παρ'οτι ελαφρυτερο γενικα οταν το επωμιζω δεν μπορω να κρατησω την κανη σταθερη παρα μονο για 2-3 δευτερολεπτα μετα αρχιζει το σκαμπανεβασμα, ενω η βαιρω ρε παιδια τι να σας πω βραχος!!!!!! κατι που καταφανως οφειλεται στο σωστο της ζυγισμα!!. σχολωντας απο την δουλει και πριν να φυγω για νοσοκομειο προλαβα και εριξα καμια 10ρια βολιδες, ετσι για να δω την αισθηση της σκανδαλης, εδω τα λογια ειναι περιττα!!!! και το καλυτερο ; ουτε ιχνος ντιζελινγκ ουτε μυρωδια ουτε καπνος. το ξερω οτι μιλω για κοκκαλα σε σκυλους που λεει και η παλια ρηση, αλλα πραγματικα νομιζω οτι εκανα μια τελεια αγορα , αυτο το αεροβολο ειναι το πιο ποιοτικο αεροβολο που εχω πιασει στα χερια μου μεχρι στιγμης, και ευχαριστω ολους τους φιλους που με βοηθησαν να το επιλεξω, πραγματικα αυτο το φορουμ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!και χαιρομαι που ειμαι μελος του.
να ειστε ολοι καλα
φιλικα
χαρης