Παράθεση από: stratos στις 03 Ιανουαρίου, 2009, 15:03:13 μμΓεια σας παίδες. Διαβάστε τι μου συνέβη σήμερα να σας φύγει το τσερβέλο!!! Ξεκίνησα το πρωί να πάω στο Χαλάνδρι στον Λιγνό προς αναζήτηση του Crosman 1760 SE με το μεταλλικό breech. Εκει μίλισα με τον κο Λιγνό ο οποίος μου είπε οτι δεν το έχει αλλα ελπίζει οτι "καποια παραγγελία του θα συμπέσει κάποια στιγμή με την παραγωγή του 1760SE του εργοστασίου" κι ετσι μου είπε να ξαναπάρω τηλ. κάποια στιγμή μήπως και το έχει φέρει. Δεν ρώτησα καν τιμή και έφυγα ψιλοξενερωμένος. Μαλιστα μπροστά μου πήρε τον αντιπρόσωπο τηλ. (προφανώς τον κ.Παπαδάκη) και αυτός του είπε τα ίδια. Αλλά επειδή ο τολμών νικά ξεκίνησα για Αθήνα προς Στουρνάρη μεριά και κατέληξα στο κατάστημα του κ.Παπαδάκη. Εκεί ο άνθρωπος στην ερώτηση μου σχετικά με το 1760SE μου είπε φυσικά τα ίδια (τωρα θα λέτε "πολυ βαρετός εγινες ρε φίλε"). Μάλιστα μου είπε οτι σύντομα θα παραγγείλει μεταλλικά breech σαν ανταλλακτικά (!) και αφου τον ρώτησα αν τουλάχιστον υπάρχουν τα δαχτυλίδια της Crosman για να τοποθετήσω την διόπτρα συμφώνησα να αγοράσω το απλό 1760 (με την πλαστικούρα) κι έτσι έγινε. Μου φέρνει το κουτί απο την αποθήκη παιρνω τα δαχτυλίδια (μάλιστα ο άνθρωπος μου έκανε δώρο κι ένα κουτι Destroyer) κι έτσι με 169 ευρώ το οπλο και 10 ευρώ τα δαχτυλίδια κόστος ξεκινάω για το σπίτι... Εφτασα , ανοιξα το κουτάκι με τα δαχτυλιδια για να τα τοποθετήσω στο όπλο, ανοιγω και το κουτί του όπλου βγάζω το αεροβόλο και τι να δω ΕΝΑ CROSMAN 1760 SE ME ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ BREECH!!!!! ........καλη χρονια ειπα απο μέσα μου και λιποθύμησα (για του λόγου το αληθές βάζω και μερικές φωτογραφίες)ρίξτε μια προσεχτική ματια στο αυτοκόλλητο του κουτιού... δεν υπάρχει πουθενα η ένδειξη SE αντι αυτού γράφει EU Απίστευτο..........
Γεια σας παίδες. Διαβάστε τι μου συνέβη σήμερα να σας φύγει το τσερβέλο!!! Ξεκίνησα το πρωί να πάω στο Χαλάνδρι στον Λιγνό προς αναζήτηση του Crosman 1760 SE με το μεταλλικό breech. Εκει μίλισα με τον κο Λιγνό ο οποίος μου είπε οτι δεν το έχει αλλα ελπίζει οτι "καποια παραγγελία του θα συμπέσει κάποια στιγμή με την παραγωγή του 1760SE του εργοστασίου" κι ετσι μου είπε να ξαναπάρω τηλ. κάποια στιγμή μήπως και το έχει φέρει. Δεν ρώτησα καν τιμή και έφυγα ψιλοξενερωμένος. Μαλιστα μπροστά μου πήρε τον αντιπρόσωπο τηλ. (προφανώς τον κ.Παπαδάκη) και αυτός του είπε τα ίδια. Αλλά επειδή ο τολμών νικά ξεκίνησα για Αθήνα προς Στουρνάρη μεριά και κατέληξα στο κατάστημα του κ.Παπαδάκη. Εκεί ο άνθρωπος στην ερώτηση μου σχετικά με το 1760SE μου είπε φυσικά τα ίδια (τωρα θα λέτε "πολυ βαρετός εγινες ρε φίλε"). Μάλιστα μου είπε οτι σύντομα θα παραγγείλει μεταλλικά breech σαν ανταλλακτικά (!) και αφου τον ρώτησα αν τουλάχιστον υπάρχουν τα δαχτυλίδια της Crosman για να τοποθετήσω την διόπτρα συμφώνησα να αγοράσω το απλό 1760 (με την πλαστικούρα) κι έτσι έγινε. Μου φέρνει το κουτί απο την αποθήκη παιρνω τα δαχτυλίδια (μάλιστα ο άνθρωπος μου έκανε δώρο κι ένα κουτι Destroyer) κι έτσι με 169 ευρώ το οπλο και 10 ευρώ τα δαχτυλίδια κόστος ξεκινάω για το σπίτι... Εφτασα , ανοιξα το κουτάκι με τα δαχτυλιδια για να τα τοποθετήσω στο όπλο, ανοιγω και το κουτί του όπλου βγάζω το αεροβόλο και τι να δω ΕΝΑ CROSMAN 1760 SE ME ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ BREECH!!!!! ........καλη χρονια ειπα απο μέσα μου και λιποθύμησα (για του λόγου το αληθές βάζω και μερικές φωτογραφίες)ρίξτε μια προσεχτική ματια στο αυτοκόλλητο του κουτιού... δεν υπάρχει πουθενα η ένδειξη SE αντι αυτού γράφει EU
Καλορίζικα παιδιά και καλές βολές.Εγω πάντως δεν το έχω αφήσει ούτε λεπτό ήσυχο το 1760 τρεις μέρες τώρα......
Παράθεση από: stratos στις 06 Ιανουαρίου, 2009, 00:32:58 πμΚαλορίζικα παιδιά και καλές βολές.Εγω πάντως δεν το έχω αφήσει ούτε λεπτό ήσυχο το 1760 τρεις μέρες τώρα...... Και πόσες αμπούλες χάλασες;;
Που μπορει να βρει κάποιος οδηγό λυσίματος του 1760 ?