εγω σκευτομουν να παρω το kral safari που εχει 400/sec αλλα εκεινο ηταν που δε θα εβρισκε στοχο..θα κανω αυτο που μου ειπες θα παρω πιο βαριες εγω μεχρι τωρα εχω χρησιμοποιησει stoeger βολιδες στην αρχη 0.48γρ βαρος βολιδας πλακε ,μετα πηρα μυτερες 0,56γρ βαρος αλλα κ παλι δεν εβρισκα στοχο..υπαρχουν κ 0,56γρ αλλα με στρογγυλη μυτη υπαρχουν και 0,66γρ πομπε (στρογγυλες) επιχαλκωμενες και υπαρχουν και οι πιο βαριες που ειναι 0,75γρ μυτερες αλλα με διπλο δαχτυλιδι στο σωμα της βολιδας...τωρα θα δοκιμασω και τις υπολοιπες κ αμα δεν κανει θα το πουλησω κ θα παρω ενα σαν του φιλου μου Stoeger-Beretta x-20 που εχουν καλο στοχο
Κυριοι,πριν αγορασετε αεροβολο καντε μια ερωτηση να παρετε μια γνωμη,θα κοστισει λιγοτερο από μια λαθος αγορα.
Παράθεση από: Christopher στις 30 Ιανουαρίου, 2017, 23:30:42 μμΚυριοι,πριν αγορασετε αεροβολο καντε μια ερωτηση να παρετε μια γνωμη,θα κοστισει λιγοτερο από μια λαθος αγορα. Για να τους προτείνεις weihrauch και να σε πουν γερμανοτσολιά!
Πολλοί μπαίνουν-ανακαλύπτουν το φόρουμ αφού έχουν ήδη προβεί στην αγορά και χωρίς δυστυχώς να το έχουν πολυψάξει. Αν δε έχουν δει και τα αμερικάνικα rpomotion βιντεάκια στον σωλήνα, δε θέλει και πολύ να κάνεις τη μ@λ@κια. Εδώ λοιπόν θα πω ότι ο hw95 έχει δίκιο. Σε αυτούς που προέβησαν σε λάθος αγορά για τους προαναφερθέντες λόγους, δεν πρέπει να τους "σπρώχνουμε στο γκρεμό" λόγω "εσφαλμένης" επιλογής, αλλά να τους λέμε αν μπορεί η κατάσταση να βελτιωθεί με κάποιο τρόπο. Τώρα για τους άλλους που ενώ ρωτάνε πριν αγοράσουν τελικά καταλήγουν σε "λάθος" επιλογή, κατευθείαν στην πυρά